Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни - Венера ви закриля днес, Раци - чакат ви страхотни удоволствия

Днес думите имат огромна сила, така че внимавайте как ги използвате.

Овен –
През този ден ще бъдете динамични и смели. Няма да оставите нищо на случайността и така ще избегнете всички проблеми. Финансовата ситуация ще бъде доста деликатна. Опитайте се да не харчите големи суми наведнъж.

Телец –
Въпреки че през този ден ще имате голямо желание за независимост, все пак ще трябва да се сдържате. Ще бъдете по-открити и толерантни към партньора си и готови на всичко, за да останат стабилни отношенията помежду ви. Вечерта е възможно да има изненади.

Близнаци –
В работата (ако ходите) ще сте много енергични, но няма да стигнете много високо. Ще възникнат препятствия. През този ден няма да ви е трудно да вземете решение и ще имате време за размисъл. Днес ще се почувствате малко по-добре. За разлика от преди време, ще видите нещата с друго око.

Рак –
За тези от вас, които имат връзка, адреналинът ще се повиши и удоволствията ще бъдат по-големи от всякога. Използвайте всяка секунда, сякаш е последна. Необвързаните ще са много избирателни и ще пропуснат някои страхотни възможности.

Лъв – През този ден ще пожънете това, което сте посели. Опитайте се да бъдете възможно най-внимателни, за да не страдате по-късно. Знаете много добре, че смелостта, честността и добротата са силни оръжия за постигане на върховете на успеха.

Дева –
Тези, които са във връзка, е добре да не поемате прекалено много рискове, защото партньорът ви няма да е в настроение и може да имате поредни проблеми. За състоянието на финансите има още много какво да се желае. Опитайте се да управлявате внимателно парите, които ще останат.

Везни –
С влизането на Венера във вашия знак, вие сте много харизматични. Портите, на които почукате, ще се отворят веднага, но само ако знаете как да почукате правилно. Всичко е на път да се промени за вас.

Скорпион – През този ден ще бъдете доста решителни и смели. Оптимизъм също няма да ви липсва, но трябва да се пазите от прекомерно самочувствие. За вас, влюбените, това ще бъде един удовлетворителен ден, изпълнен с емоции.

Стрелец –
През този ден Марс ще внесе напрежение в семейството и в службата ви (ако ходите на работа). Всичко е на път да се промени. Трябва да се оставите и да приемате нещата спокойно и така, както идват. Внимавайте да не правите прекомерни разходи без да се усетите.

Козирог –
В работата или това, което правите трябва да сте много внимателни. Днес ще бъдете много интуитивни и ще улавяте нещата още във въздуха. Ще постигнете целите си дори с малко усилия. Имате добри идеи във всяка област.

Водолей –
В работата или други дела, ще ви се наложи да се занимавате с маловажни неща и ще изоставите по-важните. Отношенията на двойките ще бъдат топли. А много от необвързаните ще търсят принца на бял кон, но вероятно няма да го намерите.

Риби – Въпреки че натискът върху вас ще бъде голям през този ден, ще можете да се справите срещу него и да постигнете целите си. Днес може да се увеличат задълженията ви и освен вашите, да трябва да помагате и на други.