Автор
Ева Григорова

Ново 20: Меган искала дворец, но кралицата я отрязала

Меган Маркъл била насочила интереса си към пищния замък Уиндзор, след като се омъжила за принц Хари, но вместо това двойката получи от Елизабет II Frogmore Cottage.

Това твърдение се появи в поредната книга, посветена на скандалната двойка.

„Когато Хари и Меган обявиха желанието си да се изнесат от двореца Кенсингтън, кралицата им предложи Frogmore Cottage като техен нов дом“, пише Кейти Никол в предстоящата си бомбастична книга The New Royals.



„Това не бяха апартаментите в замъка Уиндзор, на които те се надяваха. Все пак това беше щедър жест“, се казва в книгата.

„Вилата беше доста важна. Входът на кралицата към градините беше точно до тяхната вила. Тя се отказваше [от личния си живот], като подари вилата на Хари и Меган. Тя каза „Надявам се, че ще уважат това“, твърди още авторката.



The New Royals изтъква още факта, че Меган Маркъл е била чута от "няколко членове" на нейния персонал да се оплаква, че не ѝ се плаща, за да присъства на кралски ангажименти заедно с принц Хари.

„Според няколко членове на персонала, тя е била чута да казва поне веднъж: „Не мога да повярвам, че не ми плащат за това“, се казва в книгата.