Автор
Христина Кирилова

Гаранция - Франция: От 16 години той ми обещава, че ще се разведе

Чували сте израза гаранция - Франция, нали? Е, той е много точен, когато става дума за обещания, особено в сферата на любовта. И днешната ни история го доказва на сто процента, но какво да правим, когато попаднем в капана на собствените си чувства? Отговорът ще оставим на вас, след като разберете какво се случи с една жена, която вече 16 години очаква мъжът на живота ѝ да загърби семейството си, за да бъде с нея.

"Мъжът на живота ми - когато се запознахме, той беше чаровен 27-годишен мъж с две деца, хубава професия, но и със съпруга. По онова време обичах моя съпруг, но той вече не ми даваше това, от което имам нужда и беше толкова скучен и предвидим...

Животът ми обаче се преобърна, когато смених работното си място и започнах да работя точно за мъжа, когото описах като човека на живота ми. Само няколко месеца, след като започнах работа, започнахме да се сближаваме и заминахме заедно в командировка. Въпреки че бях твърдо против да имам интимни отношения с шефа си, но не можах устоя.

Той отбелязваше колко съм красива и забелязваше дори, когато сменях парфюма си. Съпругът ми от своя страна не ми обръщаше никакво внимание, ако ще и да се разхождах чисто гола вкъщи.

И така - с шефа ми започнахме да спим заедно, като всичко започна по време на командировката. От тогава продължаваме да поддържаме интимни отношения, разбира се, тайно. След време той ми каза, че е готов да напусне жена си, за да бъдем заедно. Химията между нас е непоносимо силна и винаги ни е толкова хубаво, когато успеем да си откраднем малко време само за нас.

Бях сигурна, че искам да бъдем заедно, но...този момент така и не дойде. Не можех да живея така, нямах никакво търпение. Напуснах съпруга си, изнесох се под наем в по-малък апартамент, но ситуацията не се промени. Отношенията с шефа ми си останаха също толкова тайни, колкото и преди и той продължи да идва при мен, но не остави жена си. Вместо това, ми прави подаръци и празни обещания.

Преди да напусна съпруга си, ме уверяваше, че ще бъдем заедно, че ще пътуваме, че ще имаме общи хобита, че ще имаме приказен живот, за какъвто винаги съм мечтала. Вместо това, останах сама и пропилях цели 16 години във връзка, която не ми донесе нищо.

В момента продължавам да работя за този мъж, но тръпката някак си избледня и не се виждаме толкова често дори и за секс. Всъщност, той наскоро се завърна от пътешествие с жена си.

Не мога да преглътна факта, че толкова години чакам те да се разведат, а с времето ми става все по-мъчно, защото виждам, че това няма да се случи. И никога няма да си простя, че напуснах един прекрасен, добър мъж, заради празни обещания", А.

Четете още: 10 качества на жените, които привличат мъжете като магнит