Автор
Теодор Муховски

Ето защо бракът на Джулия Робъртс е толкова успешен

Мечтаният семеен живот при актьорите се случва доста рядко. Разводите винаги са скандални, не липсват изневери и интриги. Но това определено не важи за чаровната Джулия Робъртс и нейният съпруг Дани Модър.

Тяхната любов не само, че не отслабва, а става все по-силна с годините. Актрисата не спира да се хвали, че семейното ѝ щастие е нейната сбъдната мечта.
Преди няколко дни звездата на Холивуд даде интервю, в което призна, че когато не е на снимки, тя е домакиня, при това на пълен работен ден. Семейният живот ѝ доставя истинско удоволствие. Проблемите са твърде дребни и несъществени и са нормални за всяко едно семейство.

View post on Instagram
 

Джулия твърди, че кариерата не е нейната единствена сбъдната мечта. Най-доброто нещо за нея си остава семейството и прекрасният ѝ съпруг, от когото има 3 деца. Тя винаги копнее да се прибере при тях след дългия работен ден.

Цели 20 години продължава брачното щастие на звездната двойка. Модър е оператор и когато среща Джулия, тя завладява сърцето му. Той се развежда със съпругата си, за да се ожени за Робъртс и определено това се оказва любовта на живота му.
Трите деца, от които две са близнаци, са щастливи да растат с такова страхотно звездно семейство.

Джулия признава, че със съпруга си са си писали писма. Първото му писмо било дълго цели 7 страници, а тя все още си го пазела. Някой ден актрисата възнамерява да го покаже на дъщеря си Хейзъл, с което да я мотивира да си намери подобен романтичен мъж.

Робъртс била на мнение, че децата приличат на нея, но щом съпругът ѝ се връщал вкъщи, тя веднага възкликвала "Ето на кого приличат всъщност!".



Робъртс си спомня, че дъщеря ѝ търсела рокля за абитуриентския си бал в гардероба ѝ и напипала роклята на майка си, с която тя се появила на Оскарите през 2001 г. Тя попитала майка си каква е тази рокля, а Джулия я накарала да я пробва. Разбира се, роклята била твърде голяма за нея, но тя изглеждала прекрасно в нея.

Дани и Джулия се гордеят с дългия си успешен брак. Те се чувстват като добри приятели, подкрепят се взаимно, а тяхната любов не спира да расте.

Четете още: Ето защо децата на принц Уилям не казват на Камила "бабо"