Автор
Теодор Муховски

Анджелина Джоли успя: Брад Пит няма никакъв контакт с децата си

По последна информация сексапилната актриса Анджелина Джоли е настроила и 6-те си деца срещу техния баща - Брад Пит. Стигнало се е дотам, че актьорът вече нямал никакви отношения с нито едно от тях.

Брад не е съумял да съхрани връзката с децата си след края на брака си с Джоли. Причината била, че тя години наред го представяла в лоша светлина пред тях - като насилник и лош баща. Всичко това е успяло да ги отчужди и да ги накара да го намразят.



Анджелина проговори и за физическото насилие, което е трябвало да изтърпи, докато са били женени с Пит. Нейните показания са, че Брад малтретирал както нея, така и децата. Това се случило по време на полета от Франция до Калифорния през 2016 година.

Брад Пит отрече категорично всички обвинения, но Джоли бе непреклонна и повдигна обвинение срещу бившата си половинка.



Източник, близък до Пит твърди, че той има "ограничена и обтегната връзка с децата в резултат на кампанията на Джоли за отчуждаването му от тях".
Когато още преди шест години се стигна до раздялата на двойката след инцидента в самолета, ФБР не повдигна обвинения срещу актьора, след като проведе разследване и стигна до извода, че обвиненията са недостатъчни и има липса на доказателства.
Пред CNN говорител на Пит съобщи, че версията на Джоли се доукрасява всеки път, когато я разказва, а обвиненията ѝ са необосновани.

"Пит пое отговорност за това, което е направил, но няма да поеме отговорност за това, което не е направил. Тези нови обвинения са напълно неверни.", разказва говорителят му.



Джоли положи неимоверни усилия през последните години, за да убеди съдията по делото за развод с Брад. В него тя изтъква, че актьорът не става за родител и не трябва да получи попечителството.

Съдията присъди попечителството да бъде поравно, което на практика означава, че той отхвърли твърденията на актрисата за тормоз.

Всъщност, публично Брад Пит не е казвал лоши думи за Джоли, която е майка на децата му, но въпреки това тя е настроила децата си срещу него. Брад е наранен от тази неправда, която му се е случила и изглежда страда от този развой на събитията.

Четете още: Защо Брад Пит и Емили Ратайковски крият връзката си?