Автор
Христина Кирилова

Рени пострадала тежко по време на снимки

Рени определено изглежда мотивирана да продължи музикалната си кариера, но сякаш желанието ѝ понякога надвишава физическите ѝ възможности. Едва днес научихме за инцидент с певицата, случил се през лятото по време на заснемането на най-новия ѝ видеоклип.

Песента е в дует с Илиян и се казва "Газели и хиени", а видеото е заснето в разгара на летните месеци в комплекс край Созопол. Процесът обаче бил внезапно прекратен, след като Рени получила топлинен удар, заради който дори се наложило да бъде повикана бърза помощ.

View post on Instagram
 

Оказа се, че попфолк звездите решили да се снимат в най-безпощадните жеги, докато в един момент Рени просто не се свлякла на земята. След преглед от лекари на място станало ясно, че певицата е слънчасала. Очевидно артистите понякога са готови на какво ли не, за да бъдат реализирани проектите им по най-добрия начин.

View post on Instagram
 

Причината видеото да бъде заснето в най-горещите часове от деня е, че трябвало екипът да "дебне" момент, в който не е имало никого и то точно в силния период на сезона. Затова се наложило снимачният процес да бъде осъществен в обедните часове.

Четете още: Дани Петканов стана жертва на женска агресия