Автор
Ива Петрова

Дани Петканов стана жертва на женска агресия

Откакто се раздели с красивата Алекс, на Даниел Петканов май хич не му върви в личен план. Абсурдни ситуации сякаш все по-често дебнат Лудия репортер оттогава насам.

Бившият на Богданска стана жертва на агресия на пътя, при това от жена. Той побърза да сподели странната случка в профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Сцената се разиграла в центъра на София. Докато шофирал, Петканов бил арогантно засечен. За късмет, той реагирал навреме и така предотвратил ПТП

Ядосан, Лудия репортер натиснал клаксона на автомобила си, но вместо да получи някакво извинение от засеклия го, от шофьорския прозорец се показала женска ръка, която му показала среден пръст.

View post on Instagram
 


Но това далеч не е всичко. Двата автомобила продължили по общ маршрут към следващите два светофара, когато той решава да излезе и, отдаден на емоциите си, да замери колата на въпросанта дама със сандвича си, тъй като тя не пожелала да се извини. Цялата история Дани разказва пред Vbox7, откъдето научаваме, че младата госпожица не му останала длъжна и започнала да го приска с вода.

Самият Дани изразява съжаление, че се е поддал на фрастрацията си и е реагирал под напора на емоциите си, въпреки че на практика самият той да няма вина за ситуацията, изкарала нервите му извън контрол.

Затова ви призоваваме, независимо от коа страна в движението сте, бъдете бдителни и въздържайте емоциите си в подобни неприятни моменти.

View post on Instagram
 

Четете още: Пореден обрат: Андреа и Кобрата се събраха?