Автор
Кристина Кирова

Първи провал: Вижте роклята, с която Камила доказа, че няма никакъв вкус (снимки)

След смъртта на Елизабет Втора йерархията в кралското семейство се променя и Камила Паркър Боулс вече не е онази тиха принцеса на Уелс, която Великобритания така и не може да приеме, а новата кралица-консорт. Тя е спътницата на краля на Великобритания и тази нова роля, която получи на късен етап от живота си, определено кара светът да я наблюдава много по-стриктно от преди.

Безспорно, като кралица-консорт, има нелеката задача да докаже, че е дама със стил и да събуди симпатиите на всички почитатели на кралската фамилия. Но засега - изгледите да се случи първото не са много обещаващи. Или поне ако трябва да съдим по последния тоалет, с който я видяхме. на събитието по случай връчването на наградата "Букър".

View post on Instagram
 

Камила заложи на черна дантелена рокля с дължина малко над коляното. И въпреки че този тоалет на пръв поглед не е притеснителен или шокиращ, истината е, че комбинацията от черния цвят и закачливата дантела, подчертават факта, че кралицата-консорт не е първа младост. По-нежните и светли цветове биха били, които например Кейт използва много чести, щяха да свършат далеч по-добра работа от черното. Бихме могли да добавим и че Камила може да вземе пример от Мидълтън и за кройките - правият силует и стройната кройка щяха повече да ласкаят физическите достойнства на Паркър Боулс.

Следващата сериозна грешка за визията на една кралица - чорапогащникът, който бе избрала съпругата на Чарлз Трети. Той също беше в черен цвят и беше полупрозрачен и бляскав. Подобен тип чорапогащници са били актуални много назад във времето, да речем в младостта на Камила. Освен това, точно този чорапогащник не е най-доброто решение, тъй като всякакви дребни дефекти по него, се виждат отдалеч.

View post on Instagram
 

За съжаление на Камила, до момента опитите ѝ да бъде модна икона по-скоро биха могли да бъдат определени като неуспешни. А когато имаш конкуренция в стила в лицето на Кейт, не е никак лесно. Да не забравяме и че принцеса Даяна, макар и покойница от много години, все още е еталон за стилна жена. Любопитен факт е, че Камила прави опити и да заимства от стила на някогашната си съперница за сърцето на Чарлз.

View post on Instagram
 

Четете още: 5 трика как да издържите с токчета цял ден