Автор
Кристина Кирова

Аутсайдери ли: Чарлз доказа, че обожава Меган и Хари (видео)

Колкото и да мислим, че Меган и Хари допуснаха твърде много грешки в отношението си към британското кралско семейство, изглежда, че един член от фамилията винаги ще им прости и дори ще ги подкрепи. Отдавна е известно, че Чарлз е помагал неведнъж на херцозите на Съсекс, след като взеха решението да се оттеглят като работещи членове на семейството и да заживеят в САЩ. Тогавашният принц на Уелс е изпращал средства на Хари и е направил всичко възможно, за да може по-младият му син да от води добър семеен живот с Меган.

И макар херцогът на Съсекс да е нападал баща си публично, като отбеляза, че комуникацията помежду им е била напълно прекратена, изглежда че крал Чарлз Трети не е забравил колко много обича сина си и че одобрява опърничавата си снаха. Той доказа без думи, единствено като отвори вратите на кабинета си при среща с настоящия премиер на Великобритания - Лиз Тръс. Въпреки че Чарлз не обели нито дума за Меган и Хари, по-наблюдателните веднага забелязаха, че той е сложил снимка от сватбата им в рамка над камината в помещението.

В кратко видео от посещението на Тръс в кабинета на краля на заден фон се вижда, че кадърът е на херцозите на Съсекс, заедно с вече покойните Елизабет Втора и принц Филип, с Чарлз, Камила и майката на Маркъл - Дориян, от сватбата им през май 2018 г.

Точно до тяхната снимка има и кадър на принц Уилям и Кейт Мидълтън, заедно с децата им принц Джордж, принцеса Шарлот, но без принц Луи, тъй като тогава той е бил роден едва преди няколко седмици.

Припомняме ви, че принц Хари шокира света, когато в интервюто си пред Опра Уинфри сподели, че Чарлз е прекратил изпращането на средства към него и Меган и е спрял да отговаря на обажданията му. Днес обаче ситуацията изглежда много по-различна, след като смъртта на кралица Елизабет Втора сплоти избягалите херцози на Съсекс с останалите членове от фамилията.

Четете още: Това определено заболя: Нападнаха жестоко Кейт Мидълтън в Ирландия