Автор
Ева Григорова

Приятел на Меган Маркъл пусна нова снимка на нея и принц Хари – изглеждат толкова влюбени!

Херцогът и херцогинята на Съсекс позираха за своя приятел, фотографа Мисан Хариман миналия месец, когато пътуваха до Манчестър, за да присъстват на срещата на върха на One Young World.

За съжаление в разгара на тяхното пътуване неочаквано почина кралица Елизабет II. След периода на траур на кралицата, Мизан пусна някои от снимките на двойката, направени зад кулисите, мигове преди да присъстват на церемонията по откриването на събитието.

View post on Instagram
 

На една от тях двойката да гледа право в камерата, а принц Хари се усмихва леко, докато държи ръката на съпругата си си. На друг чернобял кадър те гледат към сцената, докато се държат за ръце.

Три седмици след пускането на тези снимки обаче Мизан зарадва феновете, като сподели още една снимка, а на нея кралската двойка изглежда по-влюбена отвсякога.

View post on Instagram
 


На новата снимка Хари и Меган се смеят, очите на Меган са затворени, докато тя се усмихва широко, а Хари я гледа любящо, с усмивка на лицето си.


„Радостен момент с херцога и херцогинята на Съсекс“, написа Мизан към снимката.

View post on Instagram
 


Феновете на двойката харесаха новия фотос, като много подчертаха начина, по който Хари гледа жена си. „Обичам погледа на Хари към съпругата му“, пише един, докато друг добавя: „Тяхната любов струи“.