Автор
Ива Петрова

И Леброн Джеймс изневерявал на съпругата си

Пикантните истории около известните личности винаги са будели интерес в медийното пространсто, а когато стане въпрос за изневяра на някоя известна личност, подобна новина се превръща в „топъл хляб“ за всички.

Сред звездните двойки, които вече са в миналото вследствие именно на слабите ангели на единия партньор, са Джей Ло и Алекс Родригес, Шакира и Пике, а през последните дни в полезрението на таблоидите попадна и изневярата на още една знаменитост – вокалиста и китарист Адам Лавин от рок групата Maroon 5.

Адам Лавин

Следващият неочаквано заподозрян в измяна към половинката си, се оказва не кой и да е, а звездата на Лос Анджелис Лейкърс – Леброн Джеймс.


В подкаста си Sofia with an F София Франклин е отправила интересни обвинения срещу краля на баскетбола след повдигане на темата за изневярата на Адам Лавин.

@sofiafranklyn If ur gonna cheat.. at least have some respect and LOWER UR FUCKING VOICE ADAM #lebronjames #leonardodicaprio #cheater #adamlevine original sound - Sofia Franklyn


В момента, в който водещата говори за това, че Леонардо ди Каприо задължавал жените, с които излиза, да подписват споразумение за дискретност, за да запази личния си живот далеч от светлините на прожекторите, тя споменава и Леброн Джеймс.

Авторката изтъква фактът, че баскетболистът е известен с това, че организира партита, на които жените са длъжни също да подпишат подобно споразумение за неразкриване. Следва и реторичният въпрос към продуцента на подкаста ѝ, че не е знаел, че Леброн изневерява.

София Франклин заключава, че си нямаме ни най-малка представа колко тайни, за които не подозираме, може да крият хората. Към момента Леброн Джеймс не е отговорил публично на твърденията, че изневерява на половинката си.

Той и съпругата му – Савана Бринсън, са заедно от гимназията. Двамата имат три деца – Леброн Джеймс младши, роден на 6 октомври 2004 г., Брайс Максимус Джеймс, роден на 14 юни 2007 г., и дъщеря на име Жури Джеймс, родена на 22 октомври 2014 г.

Четете още: Искате да сте щастливи? Вижте тайната за щастлив брак на Боно от U2