Автор
Кристина Кирова

Истинската любов винаги побеждава: Брадли Купър и Ирина Шейк са отново заедно (снимки)

Изглежда, че дори и след години, ако любовта между двама души е истинска, може да се възроди, сякаш никога не са се разделяли. След като Ирина Шейк и Брадли Купър обявиха край на връзката си преди цели 3 лета, днес са отново заедно и никак не крият, че са се събрали.

Вчера двамата бяха забелязани заедно в Ню Йорк и по всичко личи, че са били на романтична среща. Актьорът и моделката вървяха прегърнати по улицата, разхождайки две от кучетата на Брадли. Двамата просто не можеха да свалят ръце един от друг и явно връзката им е още по-силна от преди.

Кога точно са се събрали не е известно, но мълвата, че Ирина и Купър са възобновили любовните си отношения, обикаля медиите от няколко месеца насам. И до момента двойката запазва пълно мълчание по темата, но появата им на публично място доказва безмълвно, че са заедно. Всъщност, Брадли и Ирина подсказаха съвсем ясно, че са във връзка още на Хелоуин, когато Шейк сподели палава снимка, на която се е настанила удобно в скута на актьора, облечена в предизвикателно бельо, а той беше маскиран като мечок.

View post on Instagram
 

Слуховете, че са се събрали обаче се зародиха още през лятото, когато и двамата публикуваха кадри от почивката си на Бахамите. Тогава техни приближени потвърдиха, че Брадли и Ирина са стоплили отношенията си и са готови да имат още деца. Припомняме ви, че плод на любовта им е 5-годишната им дъщеря Леа.

Четете още: Тя ѝ подари бъбрека си, а Селена я забрави!