Автор
Теодор Муховски

Месецът на раждане разкрива най-добрите и най-лошите ни черти

Месецът, в който сме родени, може да ни подскаже кои хора около нас оценяват най-добрите ни черти и какво ги дразни в нас. Време е да разберем какво мислят другите за нас според месеца ни на раждане.

Януари

Хората, родени през януари, често се смятат за първи навсякъде и тяхната амбиция често ги кара да прескачат другите. Все пак трябва да се признае - тактиката им работи много добре!

Най-добро качество: Мотивация и постоянство, които много хора оценяват.

Най-лошата черта: прекалена упоритост в междуличностните отношения. Не обичат да правят компромиси.

Февруари

Хората, родени през февруари, често са скептични и се смятат за готини. При тях изглежда, че „имаме зима зад прозореца, но понякога се натъкваме на плахо цъфтящи кокичета“.

Най-добра характеристика: Усърдност и рядко допускане на грешки.

Най-лошата черта: често пъти отменят планове. Ако някой отмени излизането в последния момент, защото е под завивките - това са те!

Март

Март е месецът на хората, които са изключително смели. Решения, които при други хора отнемат години, тези хора ги взимат веднага. Не обичат да чакат. Грабват всяка възможност, дори и да съжаляват след това.

Най-добра характеристика: спонтанност, заради другите ги харесват и ценят. Те винаги се отзовават на правилното място.

Най-лошата черта: искат твърде бързо да постигнат високи върхове. Понякога си струва да помислят дали спонтанните решения ще са най-ефективното нещо.



Април

Тези хора се считат за изключително весели и могат да видят искрица надежда във всичко, дори и в най-потискащата ситуация. Понякога обаче другите ги смятат за твърде лекомислени.

Най-добрата функция: Дават ценни професионални съвети

Най-лошата черта: Съзнателното игнориране на проблемите

Май

Търсили ли сте някога сватовник, който да свърже двама приятели, които безуспешно търсят щастието в приложенията за запознанства? Хората, родени през май, имат безупречна интуиция за това! Те веднага ще забележат искрите, които са се появили между двама души.

Най-добра характеристика: отдаденост. За близките те биха направили всичко. Изслушват внимателно нуждите на останалите и съветите им достигат до сърцевината на въпроса!

Най-лошата черта: твърде любопитни са. Искат да знаят всичко и за всички. Интересът е едно нещо, но понякога си струва да направят крачка назад и да си помислят дали не отиват твърде далеч.

Юни

Тези хора са истинските души на купона. Няма човек, който да не ги харесва, защото се разбират с всички. Проблемът обаче може да възникне при по-близки отношения.

Най-добрата характеристика: Техните широки интереси и любопитство към света правят разговора с тях много интересен.

Най-лошата черта: Не са систематични и ентусиазмът им може да стане прекален.



Юли

За разлика от хората, родени през юни, хората през юли се отличават с възхитителна последователност. Те ще доведат всичко от началото до края, благодарение на което успяват да достигнат до всеки. Жалко е, че понякога забравят това, което е извън плановете им.

Най-добра функция: Тези хора знаят какви стъпки да предприемат и всичко им се отдава.

Най-лошата характеристика: Фокусирайки се върху целта си, те често забравят, че има нещо извън тяхната работа или проект. Трябва да намерят време да избягат от рутината си.

Август

Родените през август имат творческа душа. Ако решат да работят в креативната индустрия, със сигурност ще постигнат повече от един успех. Може би те са предназначени да бъдат артисти?

Най-добрата характеристика: ако търсят вдъхновение, те ще го намерят. Те ще вземат албуми от последните си пътувания, ще покажат филм, който ги е вдъхновил наскоро, а всички около тях ще излязат от срещата с глави, пълни с идеи.

Най-лошата характеристика: „творчески“ в техния речник често се използва взаимозаменяемо с думата „разхвърлян“. Техният живот, макар и пълен с успехи, много често трябва да бъде изваден изпод купчината безкрайни идеи.

Септември

Пакет кърпички? Имат го със себе си. Химилка? Разбира се. Резервен чифт обувки и четка за зъби "за всеки случай"? Да, притежават и това. Септември е месецът на хората, които са изключително добре организирани.

Най-добра функция: Готови са за всичко. Нищо няма да ги изненада и затова подхождат към всичко със стоическо спокойствие.

Най-лошата характеристика: понякога са прекалено твърди и хладни. Струва си да отпуснат тона от време на време. Със сигурност няма да се случи нищо страшно!



Октомври

Това са хората, които се чувстват най-добре в уединението на дома си. Въпреки че това понякога ги прави скучни, благодарение на това им качество, те са майстори в готвенето.

Най-добра характеристика: Те са много интелигентни и се учат различни източници. Много хора им завиждат за такава отвореност към света.

Най-лошата черта: понякога тяхната зона на комфорт ги поглъща толкова много, че избират само това, което знаят. Малко експериментиране би накарало живота им да придобие цветове, които отдавна са забравили.

Ноември

Хората, родени през ноември, изглеждат малко песимистични за много аспекти от живота и за неща, които биха могли да провалят целия план.

Най-добра характеристика: Те са много проактивни и плановете, които следват, винаги имат план Б. Неочакван обрат? В техния речник няма такова понятие.

Най-лошата черта: въпреки че са благоразумни, те не вярват в способностите си и когато нещо се обърка, само кимат с разбиране. Трябва да имат повече вяра в себе си.

Декември

Родените през декември обичат да критикуват себе си и това понякога им пречи да се целят по-високо и да действат по-успешно.

Най-добрата черта: Те изискват повече от себе си от другите, което прави постиженията им наистина впечатляващи и за мнозина се превръщат в модел за подражание и вдъхновение.

Най-лошата черта: критиката, на която се подлагат, често ги кара да омаловажават постиженията си, като се отдават на оплаквания, които са истински кошмар за околните.



Четете още: Снахи от Ада - момичетата от тези три зодии са ужас за свекървите