Автор
Ива Петрова

Пийт Дейвидсън и Емили Ратайковски - новата звездна двойка на Холивуд

Холивудският комик Пийт Дейвидсън продължава да привлича вниманието на американските медии с любовните си завоевания. След като се раздели с 42-годишната Ким Кардашиян, с която преживя вихрен романс, актьорът има нова тръпка.

Артистът излиза с друга звездна дама, и това е моделът и актриса Емили Ратайковски, твърди източник пред Us Weekly.



32-годишният бивш комик от Saturday Night Live и 28-годишната красавица са „в много ранен етап“ на връзката си и „наистина много се харесват“. Те „поддържат отношения вече няколко месеца“, казва той.

Същият твърди, че Пийт, който някога беше хвален за своята "голяма сексуална енергия" от бившата си половинка - 29-годишната Ариана Гранде, "е влюбен не само във външността, но и в интелекта на Емили“.


Пийт Дейвидсън и Ариана Гранде

Информацията идва след скорошен интернет слух, че двамата са били забелязани да седят „един до друг“, допълват от Daily mail.

Друг анонимен информатор твърди пред клюкарския сайт DeuxMoi, че е видял Емили и Пийт на среща в Бруклин в неделя. По думите му „ръцете му бяха навсякъде върху нея и те очевидно бяха във връзка“.



За последен път се знаеше, че Емили се среща с DJ Орацио Риспо, с когото беше видяна да се целува страстно в Ню Йорк миналия месец. Изкусителната брюнетка се разведе със съпруга са Себастиан Беър-МакКлард през септември тази година.

От своя страна Пийт Дейвидсън, който е известен с дългия си списък от имена на известни красавици, с които е излизал, сред които Кейт Бекинсейл и Ариана Гранде, се раздели с Ким Кардашиян през август 2022 г. след 9-месечна връзка.



Веднъж Гранде написа в Туитър за неговите „10 инча“ и запали мрежата с разговори по темата за неговата „голяма енергия“. Междувременно Ким призна, че е преследвала Пийт, след като е чула за „голямата му дяволска енергия“ и лично се е убедила в нея. По-късно тя намекна, че времето ѝ, прекарано в спалнята с Дейвидсън, е „най-доброто“ в живота ѝ досега.

Самата Емили също е хвалила Пийт нееднократно, наричайки го „супер чаровен“, след като е работила с него на снимачната площадка през 2021 г.

„Първото нещо, което трябва да знаете за Пийт, е, че той е професионалист“, подчерта Ратайковски по време на участието ѝ в Late Night With Seth Meyers.

Фенове бързо се включиха в социалните медии, за да изразят шока си от новината за новата звездна двойка. „Някой трябва да направи проучване на тема за дипломна работа как Пийт Дейвидсън успява да спечели сърцата на жени като Ариана Гранде, Ким Кардашиян и Емили Ратайковски в един и същи живот“, коментира фен.



Друг пише: „Мисля, че Пийт Дейвидсън буквално може да получи всяка жена, която пожелае“.

„Пийт Дейвидсън с Емили Ратайковски сега. Той е просто най-търсеният аксесоар, която всяка знаменитост иска да притежава, допълва друг.

Четете още: Лефтеров от "Игри на волята" се изпусна: Мирела и Валери правили секс по време на шоуто?