Автор
Ева Григорова

Приятел на покойния Денис Теофиков: "Спрете да си правите реклама със смъртта му"

Колега и приятел на покойният Денис е убеден, че смъртта му е вследствие на нелеп трагичен инцидент. Негов колега, който се казва Антонио, е бил един от най-близките му приятели. Той все още не може да повярва, че Денис си е отишъл от този свят.

Да припомним, че певецът загина преди година на 24 октомври. Тялото му беше намерено да лежи на земята в ранните часове на деня в столичния "Цариградски комплекс".

Криминалистите работят по три версии за смъртта на музиканта – самоубийство, убийство или трагичен инцидент.

View post on Instagram
 

Преди да се случи трагедията, Денис е бил спокоен. В белите дробове на покойния музикант не била открита кръв. Това значи, че Теофиков не е бил уплашен преди да полети фатално от седмия етаж.

"Изключвам да е скочил. По-скоро става дума за нелеп инцидент. Най-вероятно е стоял на парапета просто е паднал. Не вярвам някой да е бутнал Денис", категоричен е Антонио.

Колегата на Денис е на мнение, че хората от обкръжението на покойния музикант се държат лицемерно след кончината му. По думите му, те използвали нещастието на семейството за да си направят реклама. Според млади изпълнител Денис никога не е харесвала тези хора.

View post on Instagram
 


"Те бяха с него само защото беше известен. За мен Денис беше като брат. Повече от приятел. Вървяхме ръка за ръка. Когато разбрах какво се е случило, не знаех къде се намирам. Още не мога да го преживея, за разлика от приятелите му, които изведнъж му станаха братя и много го обичат", споделя още Антонио.



Четете още: Семейна тайна на моделът Наталия Водянова: след 22 години тя откри сестра си