Автор
Ева Григорова

Меган Маркъл призна, че е била отхвърлена от популярно тв шоу

В последния епизод на своя подкаст Меган Маркъл разкри, че е получила отказ за участие в късното чат шоу на Анди Коен Watch What Happens Live, докато е промотирала втория сезон на сериала “Костюмари”.

По време на последното издание на “Архетипи” херцогинята на Съсекс покани Анди в шоуто и му разказа за момент, в който се е борила да бъде поканена в предаването.

View post on Instagram
 

41-годишната Маркъл каза на водещия на токшоуто, че по онова време е била голям фен на франчайза The Real Housewives, на който той е съизпълнителен продуцент.

“Бях толкова нетърпелива да бъда във вашето шоу, защото бях голям фен на Housewives по това време и просто не можах да получа отразяване, Анди! Така че благодаря, че си тук с мен“, каза тя.

Тогава Анди сподели: “Помислих си: „О, Боже мой, ако се окаже, че Меган Маркъл действително е изразила интерес да участва в Watch What Happens Live, това ще бъде най-голямата грешка за 13-те години на шоуто, така че това е страхотна история.”

View post on Instagram
 


Кралската особа добави, че не е искала да "засрамва" Анди, но "е сметнала, че е смешно да се опита да си спомни как са стояли нещата".

Меган участва в правната драма “Костюмари” като Рейчъл Зейн в продължение на седем сезона - от 2011 до 2018 г. Тя засне последната си сцена през 2017 г. и напусна предаването, за да се омъжи за принц Хари през следващата година на церемония в параклиса Сейнт Джордж, в замъка Уиндзор.