Автор
Ева Григорова

Войната в кралското семейство е официално обявена: Кейт и Уилям срещу Меган и Хари!

Новият документален филм на Хари и Меган за Netflix се разглежда като “обявяване на война“ от кралското семейство, съобщиха източници близки до тях.

Промоционален трейлър, който беше публикуван онлайн на втория ден от посещението на принца и принцесата на Уелс в САЩ, разсея всякакви надежди, че Съсекс смятат да обявят прекратяване на огъня в ожесточената им битка с кралското семейство.

View post on Instagram
 

Освен че включва десетки лични снимки от техния семеен албум, кадрите включват и послание от Хари: “Никой не вижда какво се случва зад затворените врати“ върху черно-бяла снимка на съпругата му на фотьойл, очевидно плачеща.

Следващата сцена е кадър, фокусиращ се върху Уилям и Кейт на Commonwealth Service през 2019 г. в Лондон, на който кралската двойка изглежда сякаш гледа изпитателно към камерите.

Посланието, което кралски източници виждат в трейлъра определено е обявяването нови сражения. “Не виждам как някой може да го разглежда като нещо различно от обявяване на война“, каза един от тях.

Друг каза, че моментът на пускане на трейлъра не е останал незабелязан сред служителите на двореца, добавяйки: “Нищо от това не е изненада“.

Едноминутният тийзър на Netflix силно подсказва, че семейство Съсекс ще се изправи директно срещу слуховете за бурните си връзки с висши кралски особи и по-специално срещу самите Уилям и Кейт.

В умишлена забележка към продуцент на документалната поредица, Меган казва в клипа: “Когато залозите са толкова високи, не е ли по-логично да чуете нашата история от нас?“

View post on Instagram
 


Кралският двор реагира с ужас и нарастващо чувство на гняв вчера, когато трейлърът беше пуснат в социалните медии преди документалния филм, който ще бъде излъчен по Netflix следващата седмица, като част от многомилионната сделка на семейство Съсекс със стрийминг гиганта.

Имаше и разочарование, че беше пуснат нарочно, за да съвпадне с пътуването на Уилям и Кейт до САЩ, първото им посещение в страната от 2014 г., по време на което принцът е домакин на големия си екологичен проект Earthshot Prize.

Биографът на семейство Съсекс, Омид Скоби, директно се позова на факта, че Earthshot е толкова важен за Уилям, че се смята за неговия “момент на Супербоул“. Той написа в Twitter: "Ако утре е Super Bow-аl на принц Уилям – тогава ето вашето шоу на полувремето.“

Това също не се случва за първи път. През 2019 г., докато Уилям и Кейт бяха на турне в Пакистан, ITV пусна трейлър на документален филм за пътуването на семейство Съсекс до Африка.

Трейлърът също така съвпадна с появата на Меган на женска вечеря в Индиана и обявяването на благотворително дарение на чанти, което тя организира.

View post on Instagram
 


“Човек може само да заключи, че това е съгласувана рекламна кампания от тяхно име, за да се събуди интересът към този документален филм и е предназначен да се сблъска с посещението на семейство Уелс в САЩ тази седмица“, каза друг източник, близък до кралското семейство.

“Важното пътуване на принца и принцесата до Щатите, за да хвърли светлина върху проекти на общността в Бостън и екологичната криза, очевидно се използва като платформа за Съсекс, за да предизвика драмата и вниманието, за които толкова ясно жадуват на лично ниво, както и съдържание за многомилионната сделка, която подписаха, след като напуснаха работа като кралски особи.” - казва още той.

Едноминутният клип беше гледан повече от 300 000 пъти в рамките на един час, след като беше качен в Twitter акаунта на Netflix вчера.