Автор
Ева Григорова

Принц Хари или Хари Потър? Новият трейлър на семейство Съкескс е пълен с откраднати кадри!

Нов трейлър за дългоочаквания документален филм на Хари и Меган, който те подготвиха съвместно с Netflix, беше пуснат вчера. Видеото обаче моментално беше подложено на остри критики от журналисти за подвеждащите кадри, които съдържа.

Във второто кратко видео от предстоящия документален филм, продуцентите изглежда са използвали напълно несвързани кадри, за да се опитат да илюстрират тежкото положение, в което семейство Съсекс твърди, че се е намирало докато е било част от кралското семейство във Великобритания.

Шокиращото е, че видеото включва кадри на това как папараци уж преследват Хари и Меган, за да ги снимат, но се оказва, че сниманите всъщност са бившият адвокат на Доналд Тръмп Майкъл Коен в Ню Йорк и Кейти Прайс пред съда в Кроули. Изумително, нали?

Във видеото по-долу можете да видите оригиналните кадри, които са използвани за двата трейлъра на семейство Съсекс:

Клиповете са монтирани по този начин, за да се направи паралел с живота на принцеса Даяна, която наистина бе безмилостно преследвана от фотографи.

Новото видео бе пуснато само няколко дни след като стана ясно, че снимка от първия тийзър всъщност е от премиерата на Хари Потър през 2011 г., когато Мегани Хари дори не са се познавали.


Друг кадър пък показва как принц Хари закрива лицето си, за да не бъде сниман, но фотосът всъщност е от връзката му с Челси Дейви, която пък е изрязана.


Кралският кореспондент Робърт Джобсън пък написа в Туитър: „Снимката, използвана от @ Netflix и Хари и Меган, за да внуши намеса от пресата, е пълна пародия. Тя беше направена от акредитиран фотограф в резиденцията на архиепископ Туту в Кейптаун. Само 3 души бяха акредитирани тогава, а Меган и Хари бяха съгласни. Аз бях там."