Автор
Христина Кирилова

Коледният дух ги завладя: Златка и Карен на шопинг за Благой-младши (снимка)

Златка Райкова, която е в очакване на втора рожба, вече е завладяна от коледния дух и заедно с любимия си Карен обикалят моловете за подаръци. Разбира се, най-напред са помислили за първородния син на блондинката - Благой-младши, който е плод на любовта ѝ с Благой Георгиев. И макар двамата вече да не са в никак добри отношения, те си поделят грижите за детето им.

View post on Instagram
 

Неведнъж Златка е изтъквала, че настоящата ѝ половинка - тенисистът Карен, приема сина ѝ като свое дете и се включва активно в отглеждането му. Красавицата е показвала и няколко пъти щастливи кадри на тримата. А сега към семейството ще се присъедини и бебето, което Райкова очаква след няколко месеца. Все още не е известен полът на бебето, но Златка и Карен вече са обсъдили как ще се казва.

Междувременно двойката посреща първата си Коледа заедно и това, разбира се, е съпроводено от безброй вълнения. Изглежда, че Благой-младши вече се е сдобил с подарък, който обаче ще получи чак на празника. Златка се похвали в няколко сторита с огромен подарък, но така и не стана ясно какъв точно е той. Единственото, което забелязваме е, че е опакован празнично и може би вече стои под елхата. Или пък е скрит от любопитното дете, което с нетърпение очаква празниците.

Четете още: Светлана Гущерова показа луксозната Коледа на семейството си