Автор
Антония Дамянова

Три страшни предсказания на Ванга за 2023 г. плашат света

24 години след смъртта си, петричката врачка Баба Ванга продължава да буди интерес и да вълнува света с предсказанията си за бъдещето.

За нея се твърди, че вече е предрекла някои трагични събития, които впоследствие са се случили наистина. Сред тях са потъването на руската подводница "Курск" през 2000 г., терористичните атаки от 11 септември, избирането на Обама за президент, гласуването за Брекзит и дори пандемията от коронавирус.

Сега на фокус са три други предстоящи апокалиптични събития, които според Ванга е предвещала, че ще се случат през 2023 г. За тях пише турският вестник "Хюриет", който нарича Ванга "Нострадамус на Балканите".

Смъртоносна слънчева буря

Според статията в изданието Ванга пророкува, че през 2023 г. планета Земя ще бъде жертва на смъртоносна слънчева буря.

Най-голямата и с гибелни последици слънчева буря се е случила през 1582 г. Тя се описва по следния начин: "Цялото небе сякаш беше в огнени пламъци, сякаш то гореше“. Според пророчицат булята ще продължи три дни и ще прилича на "голям пожар" в небето.

Тест за биологично оръжие

Известната пророчица предсказва, че през 2023 г. една държава, чието име тя не назовава, ще извърши тест на биологично оръжие. Няколко са страните, които много потребители на интернет посочват като най-вероятен извършител на подобен експеримент - това са Русия, Китай, Северна Корея или Иран.

Начинът на живот в света ще се промени

Третото пророчество на българската ясновидка за 2023 г. е, че орбитата на Земята ще се промени. В случай че това действително стане, бедствията, които ще настъпят, ще достигнат до катастрофални размери.

Четете още: Най-ужасяващите предсказания през 2023 според пророчествата на Баба Ванга