Автор
Христина Кирилова

Софи Маринова избухна с признание: С Гринго сме разделени от половин година

Дълги години Софи Маринова и Гринго се бореха за пламенната си любов, но медиите неведнъж ги разделяха. Певицата запазваше мълчание в повечето пъти, но накрая все се оказваше, че става дума за слухове. Този път обаче раздяла наистина се е случила.

Самата Софи призна, че не е с Гринго от половин година и нещо повече - срещнала любовта в лицето на друг мъж. Новината беше съобщена лично от нея в интервю пред Гала за "На кафе".

Темата за личния живот на Софи беше повдигната от водещата, която съвсем деликатно я попита, че не е виждала Гринго около Софи наскоро, на което певицата отговори следното:

View post on Instagram
 

„Гала, не виждаш ли, че го няма никъде. Ние от 6-7 месеца не сме заедно. Той си е по Берлин, живее си и така. Нямаше го и на 25-годишнината в зала „Арена Армеец“. Така сме решили. Както казват – и за него има, и за мене има. Всеки по пътя си“.

View post on Instagram
 

След това Гала продължи с възхищение за начина, по който изглежда Софи, защото усмивката просто не слиза от лицето ѝ. Певицата отвърна, че щастието ѝ в момента се дължи на новия мъж в живота ѝ. Но беше категорична, че няма да сподели никаква информация за него, тъй като каквото и да каже, всеки би се досетил кой е тайнственият господин до нея. Софи обаче даде обещание, че ще го покаже по-нататък във времето.

Четете още: Джулиана Гани стана жертва на голям майтап