Автор
Весела Георгиева

Няма да повярвате! Феята на любовта - Наталия Симеонова, се връща в телевизията

Наталия Симеонова се завръща на екран с нов проект, съобщи самата тя. Предаването ще е свързано с темата за домашното насилие. За целта, известната като Феята на любовта тв водеща, издирва свои героини от времето на „Мора от любов”, които са били жертви на мъжете си. Тя иска да разкаже как живеят те сега.

Работата си по новото предаване Наталия Симеонова е започнала преди около две седмици, съобщи още тя в свое интервю за Би Ти Ви.

View post on Instagram
 

Миналата година Наталия и бившата й половинка - Денис Ризов, се прибраха от САЩ за дипломирането на дъщеря си. Виктория завърши завърши Софийския университет.

View post on Instagram
 

Денис отдавна се върна в САЩ, докато водещата май смята поне засега да остане в България, пише "Марица". Тя сподели, че дъщеря й е отлетяла за Флорида, за да е с баща си на рождения му ден, който е днес. Но Наталия явно ще го пропусне.

Все още не е ясно къде ще върви новото предаване - по телевизията или онлайн...

„Със сигурност ще се намеся в темата с насилието. Може да не е в Би Ти Ви, може да е в друга телевизия или в онлайн пространството, но се надявам да е в Би Ти Ви”, сподели Наталия.