Автор
Антония Дамянова

Това ли е началото на раздялата им: Меган започва бавно да се дистанцира от Хари

Меган Маркъл смята, че ситуацията е отишла твърде далеч. Вредите, нанесени върху двойката заради мемоарите на принц Хари – Spare, е трудно да се преценят. Факт е обаче, че херцогинята на Съсекс преживява дълбока криза, твърди кралският експерт и близък наблюдател на двойката - Катрин Макфилипс.

Преди броени дни Макфилипс сподели пред Daily Expres нова информация за живота и отношенията между принц Хари и Меган Маркъл. През последния месец шумът около двамата не стихва заради излизането на книгата на херцога Spare, припомня тя. По думите ѝ всичко е заради желанието на Маркъл да се дистанцира от скандалното обсъждане на мемоарите на съпруга си.

„В интервюто с Опра Уинфри през 2021 г. Хари и Меган казаха, че са като сол и черен пипер – винаги и неотлъчно заедно. Сега обаче става ясно, че херцогинята е решила да се разграничи от изказванията на любимия си. Тя е уморена да обсъжда травмите му, за които той говори навсякъде в книгата си. Отбелязвам, че Хари постоянно подкрепяше нейните подкасти, а тя силно подкрепяше промоционалната кампания на сериала в Netflix. Но към книгата на мъжа си от нейна страна – пълен игнор", споделя Катрин Макфилипс пред изданието.

Водещият Дан Уутен прави подобно предположение, като отбелязва, че това е първият път, когато Меган Маркъл оценява реалните вреди върху нейния и на съпруга ѝ имидж заради книгата.

Вместо сериозен и почиващ на доказани факти материал, автобиографията на принц Хари е пълна с непроверени и неверни сведения, изтъква експертът. Освен това, допълва още тя, на страниците на мемоарите си Хари признава за употреба на наркотици, халюциногени и говори без свян за интимните си преживявания.

Четете още: Астролог и гадател на Таро посочват кога Меган и Хари се развеждат