Автор
Кристина Кирова

Трета бременност или разтърсваща депресия: Защо Меган изчезна?

Херцозите на Съсекс определено не избраха най-добрия начин да задържат вниманието върху себе си и едновременно с това светът да продължи да ги обича. Едно обаче можем да им признаем - всички погледи са насочени към тях, дори когато мълчат. Особено Меган, за която знаем, че се чувства повече от добре, когато фокусът е изцяло върху нея. Та...къде изчезна, Меган?

Докато принц Хари неуморно рекламира мемоарите си от началото на януари до сега. Докато дава интервю след интервю за списания и телевизии, настъпателната му съпруга просто я няма. Знаем, че херцозите винаги излизат заедно пред света и не пропускат шанса да покажат колко много се обичат, което прави липсата на Меган още по-озадачаваща. Но спокойно - кралските експерти имат теория по въпроса и тя звучи изключително достоверно.

Известно е, че колкото и да съди таблоидите, някогашната актриса, тя обича да вижда името си в пресата. В противен случай едва ли би избрала да обстрелва кралската фамилия с обвинения, при това пред милиони зрители по света заедно с Опра Уинфри. И едва ли би подписвала сделки за рекордни суми за подкаст в Спотифай и документални филми в Нетфликс. През последните седмици обаче - ни вест, ни кост от нея, докато Хари изживява своя звезден момент с "Резервен", който се превърна в най-търсената и продавана нехудожествена книга.

Та...Меган май е бременна за трети път. А причината експертите да мислят, че това е причината за пълното ѝ отсъствие е фактът, че постъпи по същия начин, когато беше бременна с дъщеря си Лилибет. И да не забравяме - Маркъл обича изненадите и вероятно чака най-добрият момент, за да съобщи, че ще роди за трети път. И разбира се, очаквада измине достатъчно време, за да може да сподели новината.

Кралските експерти обаче имат още една теория, която за съжаление, също звучи логично. Твърде е възможно Меган умишлено да избягва светлината на прожекторите, заради поредната си депресия, породена от подигравките по адрес на Хари, а именно, че е мъж под чехъл и че всяко негово действие е режисирано именно от нея. През последните години Маркъл отнесе доста критики по този повод и съществува вероятност те да са причина за нейното изчезване от публичното пространство.

Четете още: Медийни коментатори съсипаха Хари: Той живее в балон и има двойни стандарти