Не бъдете нетърпеливи и прекалено упорити този месец. Ако продължавате да преследвате целите си сляпо и безскрупулно, ще се опарите. Приведете своеволията до минимум.

Необмислени ваши действия могат да доведат до лоши последствия.

Ако у вас се породи чувство на ревност, не му придавайте голямо значение. Няма да е оправдано и сáмо ще ви развали романтичната атмосфера на февруари. Като цяло се опитайте да не задълбавате в прекомерни размисли този месец, за да не стигнете до параноя.


Лишена от емоция сексуалност управлява живота ви в ущърб на духовната връзка. Партньорът ви ще бъде или прекалено контролиращ, задушаващ или прекалено изискващ този месец и това ще ви натовари. Липсва ви пламенна страст не само в личен план, но и на работното място. Без тази тръпка колкото и да се опитвате, няма да намерите амбиция и посока. Не губете вяра в себе си и способностите си! Трябва просто да намерите отново своето вдъхновение. То ще донесе със себе си дисциплина и фокус.

Пазете се от прекалено амбициозен и меркантилен човек около вас. Има риск да постъпи несправедливо с вас или ваш близък, за да постигне целта си.

Автор: Мира Маринова

Четете още: 3-те земни зодии - защо ги мразим и обожаваме едновременно