Автор
Весела Георгиева

Крал Чарлз Трети събира "Спайс гърлс" извънредно

Британски медии съобщиха, че "Спайс гърлс" ще се съберат отново извънредно за коронацията на крал Чарлз III през май. Говори се, че всички момичета от култовата група, Виктория Бекъм, ще излязат на сцената. Изпълнението им ще стане част от големия концерт по случай коронацията.

Твърди се, че кралските организатори "много искат" да привлекат момичешката група като "звезден подпис" за концерта, защото момичетата са се срещали с Чарлз няколко пъти по време на кариерата си.

Ако концертът се състои, "Спайс гърлс" за пръв път ще излязат на сцената в оригинален петчленен състав след церемонията по закриването на Олимпийските игри през 2012 г.

View post on Instagram
 

Тридневният спектакъл по случай коронацията на крал Чарлз ще се състои между събота и понеделник, 8 май, пише БГНЕС.

View post on Instagram
 

"Кралските организатори много искат да осигурят най-голямата британска момичешка група и "Спайс гърлс" сериозно обмислят завръщането си на сцената в петчленен състав за това историческо събитие. Със сигурност реалността е такава: коронацията е поне толкова специална, колкото и Олимпийските игри - единствен по рода си празник. Витае общото усещане, че обединението може да се случи за нещо толкова значимо. Мел Би и Мел Си са лидерите в групата, които се опитват да го осъществят", казва източник за The Sun.