Автор
Кристина Кирова

Ах, тази опасна Меган: Вижте строгото правило, което Хари е трябвало да спазва заради нея

Да бъдеш необвързен в днешно време не е никак лесно, но да започваш нова връзка изглежда още по-сложно, особено когато цял свят следи всяко твое движение. Или поне такъв е случаят с Меган Маркъл, която повече от 5 години владее сърцето на някогашния заклет кралски ерген - принц Хари.

Но актрисата е знаела много добре с кого си има работа и по тази причина, е поставила желязно правило, което принцът е трябвало да спазва, за да покаже, че наистина я харесва. За да успее да опознае бъдещата си половинка, Меган е имала условие двамата с Хари да се срещат на всеки две седмици.

Херцозите на Съсекс поясняват, че е било трудно не само заради натоварения график и на двамата, но и защото са искали да се опознаят, преди светът да научи за любовта им. Това била и причината Маркъл да определи на принца през колко време трябва да се срещат, за да разбере дали ще имат бъдеще заедно.

Актрисата поставила условията си след едноседмична почивка на къмпинг - единствената им ваканция, по време на която никой все още не подозираше, че са двойка. Меган набързо обяснила на Хари, че иска да знае дали той е съгласен да се виждат поне веднъж на всеки две седмици, преди да си събере багажа и да се прибере в САЩ.

И макар принцът да е бил притеснен, че не би могъл да спази подобно обещание, явно все пак двамата са успели да намерят правилния път един към друг, въпреки условията на Меган. Всъщност, тя е намерила и още един начин да опознае тогава бъдещия си съпруг, като е направила всичко възможно да се добере до социалните му мрежи, тъй като не е искала да чете мнението на обществото за Хари в Гугъл.

Маркъл признава още, че тя е поканила принца на втора среща, като една вечер просто му се обадила и му заявила, че тъй като след два дни заминава за САЩ, предлага двамата да вечерят заедно. Хари от своя страна приел и макар това да не е бил най-женственият и изискан ход от страна на Меган, явно е спомогнал връзката им да потръгне.

Четете още: Налива масло в огъня: Ето какво е казала Кейт за книгата на Хари