Автор
Христина Кирилова

Разделени ли са наистина: Глория призна всичко за Добри с тази снимка

Глория, която е позната в шоу средите като ледената кралица, която трудно попада в капана на любовта, от известно време изглежда много влюбена в мъж, който е доста по-млад от нея. Очевидната възрастова разлика помежду им не е изненада за никого, тъй като певицата е известна с предпочитанията си към младите господа, при това с тела на Аполон.

Но сякаш Глория никога не е давала вид на толкова увлечена по някого, колкото изглежда сега с красавеца Добри, с когото е във връзка от няколко месеца. Тя дори си позволи да го покаже на последователите си в мрежата, като ту публикува, ту сваля общи снимки с него.

View post on Instagram
 

От известно време обаче се говори, че Глория е напуснала младока, тъй като била намерила негови чатове с други жени в телефона му. Дали това е истина, няма как да знаем, но е фолкдивата реши, че запуши устите на недоброжелателите, като публикува поредна снимка с Добромир, на която двамата са се прегърнали на яхта. Кадърът е от почивката им в Пунта Кана, на която е и дъщерята на Глория - Симона Загорова. Към снимката певицата е написала единствено "Обичайте се!", явно вдъхновена от собствената си романтична приказка.

За съжаление обаче, кадърът вече не може да бъде открит в профила ѝ в Инстаграм и вероятно снимката вече е свалена по неизвестни причини. Дали пък наистина връзката между Глория и Добри не е твърде динамична, времето ще покаже.

View post on Instagram
 

Четете още: Съвсем няма да я познаете: Вижте преобразената Татяна без грим (снимки)