Автор
Христина Кирилова

Памела Андерсън избухна с признание: Най-хубавият ми секс беше с 80-годишен

"С Томи Лий правехме секс 24/7, но най-горещият секс в живота ми беше с 80-годишен мъж", е едно от най-бомбастичните признания в мемоарите на Памела Андерсън.

По този начин звездата от "Спасители на плажа" описва едно от най-щурите си преживявания. Актрисата, която неведнъж е наричана холивудски секссимвол, споделя в книгата си, че нежният начин, по който я е докосвал и усещането, че е водена от истински мъж, я оставили без дъх и никога няма да забрави тази нощ.

Памела прекарала страстни часове с 80-годишния мъж в Буенос Айрес през далечната 1987 г., когато е била само 20-годишна. Днес, 35 години по-късно, Андерсън признава, че това е било най-пламенното преживяване в живота ѝ и я променило завинаги.

Името на сексбомбата от десетилетия предизвиква горещи асоциации за мъжете по света, а любовният ѝ живот неведнъж е бил за ексклузивни материали в медиите. Памела има общо 5 брака до момента, като един от тях бе с рок музиканта Томи Лий, когото тя определя като мъжа на живота си, въпреки че са разведени още от 1998 г.

И макар образът на Андерсън да може да се използва като определение за думата "сексапил" и "фатална жена", тя се разграничава от тази представа на света за нея и самата актриса се възприема просто като "книжен плъж". Памела дори се гордее с факта, че е написала сама всяка една дума от мемоарите си и за разлика от принц Хари, не е разчитала на автори в сянка, които да напишат собствената ѝ история.

Четете още: 5 звездни мъже, които изоставиха жените си заради по-младите си любовници