Автор
Христина Кирилова

Алекс Богданска призна: Бременна ли е? (снимка)

Александра Богданска, която от известно време се е отдала на почивка в Тайланд, при това не с кого да е, а с бившия си съпруг Даниел Петканов и сина им Габриел, сподели снимка, на която е с корем, който изглежда сякаш е в начална бременност.

Целта на кадъра обаче е била не моделката да ни съобщи хубава новина, а да окуражи дамите, особено тези, които водят тежка битка с килограмите. Богданска е известна най-вече като инфлуенсър, а знаем, че идеята на тази професия е да вдъхновяваш и да влияеш на последователите и също така да им напомняш, че си човек с проблеми, също като тях.

По тази логика Алекс сподели, че и тя не е винаги перфектна, макар и да полага неистови, всекидневни усилия, за да поддържа идеалната си фигура. Вчера тя сподели кадър на стори, който е колаж от две нейни снимки по бански, като разликата между тях е, че са направени в рамките на 1 час. Точно 60 минути преди и след хранене. И да - на втората Алекс определено има коремче. При това Богданска побърза да уточни, че не е бременна.

Както вече знаем - моделката е на почивка и с Даниел Петканов, но продължават да не споделят кадри заедно. Дали са се събрали отново, или общата им ваканция е единствено в името на сина им Габриел, вероятно предстои да разберем.

View post on Instagram
 

Четете още: Дани Петканов пита случайно момиче колко време е най-късият секс в живота ѝ (ВИДЕО)