Автор
Весела Георгиева

Алекс и Дани Петканов решиха: показаха се заедно

Александра Богданска и Даниел Петканов са заедно на почивка в Тайланд. На екзотичното място Алекс отпразнува рождения си ден, както и синът им - Габриел, който стана на 4.

И докато в първите дни от почивката и двамата публикуваха свои снимки от мястото или снимки с Габриел, сега се престрашиха и двамата си споделиха почти един и същ кадър - пред палатката от рождения ден на младежа.

View post on Instagram
 

Екссемейството обаче не се осмели да пусне кадър на мама, татко и син. Може би се страхуват да не дадат храна на жълтата преса, която постоянно ги събира и разделя.

"2 в 1. Тази година аз и Габриел посрещнахме рождените си дни на необичайна локация!???? Вместо сняг през януари - получихме слънце, пясък и храна за душата и ума.????
Не смятам,че рязко съм помъдрява през изминалата година, но със сигурност разбрах едно нещо - човек НЕ може да го промени УМЪТ….само ПРЕЖИВЯВАНИЯТА могат! Няма друга по-трансформираща сила, която да сменя траекторията на мислите от изпитаното от личен опит преживяване! Пазете се от застоя и благодарете по-често на себе си", написа Алекс в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Тя споделя много красиви пейзажи, кадри на екзотичните храни, както и на времето, в което с Габи се забавляват.

Ноооо, не бързайте да завиждате. Защото и в Тайланд вали дъжд. Както сподели Алекс - понякога менюто включва и дъжд.