Автор
Ива Петрова

Вижте как Крум Савов спечелил сърцето на хубавата Мая

Крум Савов използвал класически метод, за да свали бъдещата си жена Мая. За разлика от предходни неуспешни опити с други дами обаче, с чаровната Мая на му се "отворил парашутът".

За това научаваме от коментари на зрители след участието на съпругата на Савов в шоуто на Нова тв "Черешката на тортата" преди няколко седмици, пише HotArena.

View post on Instagram
 


Мая Савова с романтична носталгия се върнала назад във времето, когато се случила задявката. По думите ѝ самият Крум често ѝ споделял как се влюбил в нея от пръв поглед. Стрелата на Купидон го поразила, докато двамата били в аптека, но тя изобщо не му обърнала внимание. Когато излязла, той като омагьосан хукнал след нея. Влюбеният журналист преследвал красавицата няколко километра, докато накрая събрал кураж и я спрял с предложението да излязат заедно. Тогава ѝ казал, че ще се ожени за нея. Думите му се оказали пророчески.

View post on Instagram
 


Разликата между двамата е 16 години, а самият Крум Савов е известен с особеното си отношение към женската красота, както и с палавия си любовен опит, припомнят от изданието. Оказва се, че преследването и ухажването на жени по начина, по който го е направил с Мая, далеч не му е бил толкова чужд и той често е разчитал тъкмо на него, за да изрази възхищението си от дамата, разтупкала сърцето му.

View post on Instagram
 


Ето какво споделя наскоро на официалната страница на "Черешката" една от бившите тръпки на Савов. "И ние така се запознахме с Крум Савов – след определено преследване по „Московска”, където се намира Централен държавен архив, в който работех”, разказва тя, като уточнява, че случката е от преди запознанството на Крум със съпругата му. Тогавашната звезда бил толкова решителен в ухажването си, че депозирал в архива молба за справка, от каквато нямал никаква нужда. Направил го само за да има повод да се запознае с дамата, която си бил набелязал. „Ако не вярвате, проверете, има депозирана фиктивна молба от него за архивна справка, която си пазехме като забавен спомен там", споделя жената.

След като обаче Мая влиза в живота на Крум, това сякаш слага край на бурния му ергенлък, за който се разказват легенди в средите на колегите му. Самата тя имала връзка, когато го срещнала. Журналистът обаче не се предавал и упорито настоявал в желанието си да я спечели за своя половинка. Така Мая скъсала с предишния си партньор и пристанала на Савов. По онова време Крум е шеф на спорта в Нова тв и като такъв е давал картбланш на много жени, минали през обятията му, да се изяват пред телевизионните камери. Същото направил и с Мая, която първоначално се чувствала несигурна и притеснена в тв студиото. Той обаче успял да я убеди, че е родена за екрана и че в никакъв случай не бива да се отказва.

View post on Instagram
 

Четете още: Памела Андерсън избухна с признание: Най-хубавият ми секс беше с 80-годишен