Памела Андерсън избухна с признание: Най-хубавият ми секс беше с 80-годишен

01 февруари 2023 | 16:12
32013
4
снимки: Getty Images
4

"С Томи Лий правехме секс 24/7, но най-горещият секс в живота ми беше с 80-годишен мъж", е едно от най-бомбастичните признания в мемоарите на Памела Андерсън.

По този начин звездата от "Спасители на плажа" описва едно от най-щурите си преживявания. Актрисата, която неведнъж е наричана холивудски секссимвол, споделя в книгата си, че нежният начин, по който я е докосвал и усещането, че е водена от истински мъж, я оставили без дъх и никога няма да забрави тази нощ. 

Памела Андерсън

Памела прекарала страстни часове с 80-годишния мъж в Буенос Айрес през далечната 1987 г., когато е била само 20-годишна. Днес, 35 години по-късно, Андерсън признава, че това е било най-пламенното преживяване в живота ѝ и я променило завинаги. 

Памела Андерсън

Името на сексбомбата от десетилетия предизвиква горещи асоциации за мъжете по света, а любовният ѝ живот неведнъж е бил за ексклузивни материали в медиите. Памела има общо 5 брака до момента, като един от тях бе с рок музиканта Томи Лий, когото тя определя като мъжа на живота си, въпреки че са разведени още от 1998 г. 

Томи Лий, Памела Андерсън

И макар образът на Андерсън да може да се използва като определение за думата "сексапил" и "фатална жена", тя се разграничава от тази представа на света за нея и самата актриса се възприема просто като "книжен плъж". Памела дори се гордее с факта, че е написала сама всяка една дума от мемоарите си и за разлика от принц Хари, не е разчитала на автори в сянка, които да напишат собствената ѝ история. 

Четете още: 5 звездни мъже, които изоставиха жените си заради по-младите си любовници


 

 


Още по темата

Коментари

4
  04 февруари 2023 | 22:26 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3700 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
3
  02 февруари 2023 | 16:03 отговор
 

Коя 20 годишна ще легне с 80 годишен , сигурно е платил много . Само се излага с Тея приказки , опитва се да е интересна , но и мина времето .

 
2 :D
  02 февруари 2023 | 06:51 отговор
 

То като и гледам разкривяванията,тоя 80 годишен ще да е бил слон или хипопотам! Горкото животно...Дано от някоя еко организация да се намесят!

 
1 kirilenko
  01 февруари 2023 | 21:28 отговор
 

СИГУРНО ТИ Е ВКАРАЛ БАСТУНА

 

Добави Коментар

Най-четени