Автор
Ива Петрова

Бащата на Гери-Никол: Лигавиш се в сторитата. Нейният отговор - не ми пука

След като се завърна от ваканцията си в Доминикана, Гери-Никол сподели любопитни подробности около себе си в предаването "Тази неделя" по bTV.

"Готина и луда", така определя певицата себе си. "По-осъзната съм, знам какво искам от живота и просто го постигам", казва изпълнителката и добавя, че би останала още в Доминикана, ако нямаше предстоящи участия.

Изпълнителката учи индустриален бизнес и предприемачество, тъй като вярва, че един добър артист "трябва да е в час с всеки фрагмент от нещата", за да се справя по-добре с ангажиментите си. Счетоводството пък е в ръцете на майка ѝ. Именно тя отговаря и за стайлинга на дъщеря си. Гери-Никол признава, че без родителите си не би била "този артист, човек и душичка".

Певицата не пропуска да направи и разлика между сценичния и истинския обра, като отбелязва, че в личния си истински образ тя е невинно създание, дете с чиста душа. Другото е сценично присъствие, което тя се старае да поддържа, за да е успешна в кариерата си. "Закрила съм зърнената култура и останалите неща. Но един артист трябва да провокира. Все пак не сме си сложили расото, не сме деви марии. Има сценичен образ и истински, в който трябва да бъдем деца и душинки."

View post on Instagram
 


Последната забележка, която баща ѝ прави, е, че се лигави в сторитата си в Инстаграм. Гери обаче не мисли така и добавя, че човек не бива да се променя заради хорското мнение.

Четете още: Ивайла Бакалова показа зашеметяващо тяло след раждането (Снимка)