Автор
Кристина Кирова

Това преля чашата: Меган е разстроена заради първия секс на Хари

Книгата "Резервен" на принц Хари задмина всички очаквания и май дори Меган е готова да му обърне гръб. Особено заради частта, в която любимият ѝ описва как е минал първият секс в живота му. В пасажа той твърди, че "по-възрастна" жена е била първият му интимен партньор. На всичкото отгоре се е случило в поляната зад пъб, пълен с хора.

През уикенда дамата, за която Хари е писал в книгата си, изненадващо излезе в медиите с изявление, в което представи нейната гледна точка. Тя сподели, че принцът тогава е бил на 16 г. и спонтанният секс се е случил на 19-ия ѝ рожден ден, който празнувала заедно с кралския наследник, тъй като двамата били добри приятели. Саша Уолпол, която е бивш модел и настояща трактористка, както и майка на две деца, заяви: "Аз съм "възрастната жена", която отне девствеността на Хари. Беше хубаво да ме предупреди, че ще напише това в книгата си, аз все пак пазех тази тайна цели 21 години."

Любопитен факт е, че Саша е само две години по-голяма от самия Хари и е по-млада от настоящата му съпруга Меган Маркъл. Дали херцогинята на Съсекс не би се засегнала от това, че любимият ѝ нарича по-млада жена от нея "възрастна"? Според кралските експерти, да, категорично! Нещо повече - говори се, че Меган не приела никак добре нарушаването на мълчанието от страна на Саша, дори била разстроена.

Мнозина се питат - дали тази книга, макар и напълно в стила на Маркъл, която вдъхнови Хари да се оплаче пред цял свят от кралското семейство, всъщност няма да се окаже последната капка, която ще прелее чашата?

Саша от своя страна заяви, че никога дори не би си помислила някога да бъде с херцога на Съсекс и че горещото им преживяване, случило се преди 21 години е грешка.

Четете още: Последният удар на Даяна: Личните ѝ писма издадоха ужасяваща тайна, за която никога не сте предполагали