Автор
Люблена Папазова

Стефани Разсолков: Нямам интерес към Благо, имам си приятел

Участничката в новия сезон на Survivor Стефани Разсолков, по-известна в социалните мрежи като Tattstoner, е една от най-прочутите българки в "Онли фенс". Псевдонимът е свързат с многото татуировки по тялото на разтропаната брюнетка-tatts и stoner -жаргон за фен на дрогата, предимно тревата. Разсолков има около 100 татуировки по себе си, а провокативните снимки, които споделя в социалните мрежи са причината профилите ѝ, да бъдат трити и деактивирани доста често. От събота ще я гледаме като част от племето на известните заедно с футболиста Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна, влогъра Стефан Попов – Чефо, ММА боеца Георги Валентинов, актьорите Снежана Макавеева и Филип Буков, атлета и модел Иван Булкин и модела Марго Купър.

-Би ли описала Survivor с три думи?
-Приключение, емоция, изпитание.
-Защо реши да се запишеш за участие в предаването?
-След като ме поканиха да участвам, дори не се замислих! Веднага се надъхах и реших да скоча в това щуро приключение, което ще ми се случи. Аз съм Дора Изследователката, дай ми раницата и маймунката, и гледай какво става! В природата ми е да изпитвам силни и велики емоции, обичам да проверявам докъде стигат границите на психиката и тялото ми, затова смятам, че няма по-перфектен формат за мен.


-Какво смяташ, че никога не би направила в Survivor?
-Гледам, че според коментарите в социалните медии, Благой щял да ме „оправи“. Ха-ха-ха-ха, кажете още някоя шега! Не бих спала или проявила интерес към когото и да е от тв формата. Отивам, за да играя и да покажа на публиката какво се крие под татуираната ми, "скандална" опаковка. Изобщо не мисля, че ще има участници, които да мислят за любовни приключения. А какво не бих направила никога в Survivor...Няма такова нещо. Дори няма да се оставя да прегладнея. Ще ми се смеете как гоня буболечки по плажа и си хапвам като пич разнообразна храна, докато другите ядат само ориз.
-Кой ли какво ще ти липсва най-много, докато си в Survivor?
-Приятелите ми, приятелят ми и котките. Всичко друго е просто излизане от комфортната зона, нещо което обожавам да правя. Даже ще си е една хубава почивка от ежедневието ми. Нямам търпение!

View post on Instagram
 

-Кой е най-големият ти страх? Имаш ли фобии?
-Страх ме е от себе си. Друго не може да ме уплаши. Баскетболни топки имам между краката.
-Как реагираш, когато си ядосана?
-Преди реагирах импулсивно, но вече гледам да премислям ситуацията и се успокоявам вътрешно, като броя до 10. Ако не сработи - до 20. Ако и тогава не се получи... уфф.
-Ако можеше да срещнеш себе си, какво щеше да е първото ти впечатление?
-Бих си се изкефила. Готина съм, май (смее се). Добра, симпатична, 7 от 10. Щях да се питам: "Защо не говори това момиче ?!", понеже ми трябва време да се отпусна, срамежлива съм доста.
-Ако снимат филм, посветен на живота ти, какво ще бъде неговото заглавие?
-„Войн в копринена униформа“, „Където пее тишината“ или „Стефани Разсолкова“.
-Кой е най-големият компромис, който си правила?
-За да бъдеш щастлив, трябва да правиш компромиси всеки ден в различни сфери. Не знам кой е бил най-големият компромис. Помощ, компромис, това са неща, който не се мерят, изтъкват, сравняват. Всяко нещо си има своята тежест и важност.


-Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променила?
-Нищо. Всичко се случва с причина. Щом е станало, е за урок - добър или лош. Само извличам важното от ситуациите и преценявам следващите си ходове. Живея в бъдещето и съм отворена за него. Ако не ми се бяха случили някои неща, сега нямаше да съм това, което съм. Всяка спънка ме прави по-силна и всеки успех ме надъхва да надграждам. Не съжалявайте, каквото и да става и не се питайте: "Защо на мен?". Попивайте от заобикалящата ви среда, отцеждайте ненужното и правете добри неща за себе си. Учете си уроците и не позволявайте нищо да ви бутне.