Автор
Кристина Кирова

Ако се държите лошо с нас, няма да дойдем: Меган и Хари умуват какво да кажат за коронацията на Чарлз III

Принц Хари и Меган Маркъл все още не са взели категорично решение дали ще присъстват на коронацията на крал Чарлз Трети в началото на май. Това издаде източник, близък на двойката, пред медиите, като добави, че херцогът на Съсекс всъщност иска да се срещне с баща си и по-големия си брат принц Уилям.

Говори се, че двамата с Меган са получили покана за мащабното събитие, въпреки острите реплики и обтегнатите отношения между херцозите на Съсекс и останалата част от кралската фамилия. Но мнозина, изглежда включително Хари и любимата му не са съвсем убедени, че би било подходящо да присъстват на коронацията след всички критики, които принцът отправи към баща си през последните години.

В случай, че все пак решат да отлетят от Монтесито към Лондон, те няма да имат специална роля и ще бъдат третирани като обикновени гости, както бе и на предните събития, свързани с британската кралска фамилия. Припомняме ви, че някои от членовете, макар и не публично, споделиха недоволството си от всичко написано в мемоарите на Хари "Резервен" и мащабната му кампания по промотирането книгата, която включваше и скандални интервюта.

До момента Хари не е коментирал присъствието си на коронацията с принц Уилям, издава още източникът, но желае да има среща и с него, и с Чарлз.

"Хари е с много категорична позиция и не се отмята от нея. Той няма да присъства на коронацията, ако с Меган подозират, че атмосферата ще бъде токсична, каквато е била за тях на платинения юбилей на кралицата и на погребението ѝ. Да, иска да се сдобри с роднините си във Великобритания, но за съжаление, към момента нищо не се променя", издава още източникът, предава Дейли Мейл.

Ако Меган и Хари все пак решат, че ще присъстват на историческото събитие, те не само няма да имат специална роля, но и дори няма да бъдат допуснати до легендарния балкон на Бъкингамския дворец. И разбира се, няма да бъдат близо до Уилям и Кейт - разпореждане, което се спазва стриктно, още от последните две години, в които кралица Елизабет Втора беше жива до ден днешен.

Съществува и вероятност Хари да пристигне сам в Лондон, а Меган да остане в дома им в Монтесито, заради рождения ден на сина им Арчи, който съвпада с датата на коронацията.

Четете още: Инфлация? Вижте как можете да пестите пари от храна: хитрият трик на една блогърка