Автор
Ива Петрова

Как да правите секс: Топ 15 на основните женски грешки

За да направите секса с половинката си зашеметяващ, за такова важно събитие е добре да се подготвите предварително. Достатъчно е да се запознаете с най-често допусканите женски грешки по време на любовната игра, които могат да развалят настроението и на най-влюбените мъже.

Съвет №1: Не планирайте романтична среща в натоварен ден

Накрая може да сте толкова уморени, че да няма време за нежност. Дори и да се отнесе с разбиране към вашата умора, имайте предвид, че любимият ви може и да се обиди...

Карина, 27 години:

"Един приятел беше влюбен в едно момиче от много дълго време. Когато се стигнало до интимния момент, радостта му нямала граници. Но денят се оказал много напрегнат за приятелката му. В резултат умората надделяла. Тя заспала точна по време на любовната игра. Процесът, както се казва, не бил завършен, но връзката приключила веднага щом тя се събудила и дошла на себе си..."

Съвет №2: Предупредете любимия човек за вашите планове

Иначе може по невнимание да ви "прецака" с ненадейна среща с приятели в някой бар. Последиците вие си ги знаете. О, и внимавайте с изненадите...

Алина, 31 години:

"Веднъж реших да изненадам приятеля си. Купих секси костюм, изчаках го да пристигне и в неочакван момент, под предлог „да си напудря носа“, отидох до банята да се преоблека. Изчаках любимия да дойде при мен. Тогава изскочих от ваната, за да го изненадам приятно. Виждайки ме преоблечена като тигрица, той изблещи очи и след това се хвана за гърлото. Възторгът беше толкова силен, че той едва не умря от маслина, попаднала в кривото гърло."

Съвет №3: Уверете се, че вашият мъж се чувства комфортно, докато правите любов по време на цикъл

Любовните радости в тези моменти са специална тема на разговор. Повечето жени в такива дни не биха допуснали партньроа до себе си, но ако вече сте решили, по-добре е да обсъдите този деликатен въпрос в самото начало.

Кристина, 25 години:

"Една приятелка завлече гаджето си до тоалетната по време на цикъла си. В най-решаващия момент той позеленял, а след това се строполил на пода. Припаднал е! Синина на гърба и подутина на тила били резлутатът от тази изненадваща среща с цикъла на приятелката ми - помнеше я поне още месец."

Съвет № 4: Ако сте родител, по-добре е да изпратите децата при баба и дядо или съседката за известно време

Няма нужда те да стават неволни свидетели на вашите любовни игри, нали?

Светлана, 34 години:

"5-годишният ни син, в разгара на любовната игра, влетя в стаята и ни видя на калъп. На въпроса: „Мамо, какво правите?“ Татко му не измисли нищо по-добро от това да каже, че танцуваме. Последствията от такава невинна лъжа не закъсняха. Още на следващата вечер учителят ме отведе настрани и ми каза, че синът ми поканил една от съученичките си да танцува в урока по музика и започнал да я прегръща! По-късно обяснихме всичко на сина ми, но в този момент бях готова да потна в дън земята от срам."

Съвет № 5: По време на среща не преяждайте с половинката си

Със сигурност няма нищо лошо в това, че той ще оцени кулинарните ви таланти, но да се отдадете на любовни удоволствия на пълен стомах е неблагодарна задача. Така че този път без пържоли и пържени картофи. Бъдете вниматели и с количеството плодове, сирена, алкохол и… сладкиши!

Лена, 24 години:

"Реших да направя вечерта особено романтична и да го накрам да се почувства специален. Корсет, чорапи, обувки на токчета... Два часа на печката. Предястия, пържола, салата, вино… Когато ме видя с престилка и високи токчета, веднагазапочна да ме целува. И аз: не, първо да ядем. В резултат на това той преяде толкова много, че нямаше достатъчно сила за секс..."

Съвет № 6. Ако ще правите любов с музика, изберете правилните песни предварително

Търсенето на подходящи песни по време на самата любовна игра не е най-добрата идея, както и щракането на дистанционното по време на любов.

Александра, 26 години:

"Включихме първата песен, на която попаднахме, и започнахме да се отдаваме на любовта. В най-неочаквания момент музиката свърши и започнаха мелодии от стари анимационни филми. Цялата страст помежду ни отиде на вятъра."

Съвет №7: Уверете се, че в стаята няма непознати в сюблимния момент

Третият чифт очи в случая не пречи само на порно актрисите. Мисля, че няма нужда да обяснявам защо.

Виолета, 29 години:

"Веднъж имах мимолетна, но гореща афера с испанец, който беше дошъл при мен само за няколко дни. Страстта пламна сериозно, така че последната вечер се съгласих да пренощувам с него в хотела. Всичко беше страхотно, но в процеса разбрах, че в стаята има две легла, а някой се движи под завивките на съседното. Бях изключително изненадана, но не посмях да попитам кой е. На сутринта умрях от срам, когато се оказа, че в съседното легло е спал брат му. Той ми намигна веднага щом отворих очи. Тогава братята весело разговаряха помежду си на испански. Какъв беше залогът, все още мога само да гадая."

Съвет №8: Заключете домашните любимци в съседната стая

Любимите ни космати приятели са най-мълчаливите и натрапчиви зрители. Понякога започват да акомпанират с воя си или (дори по-лошо!) да се опитват да легнат на леглото в най-ненужния момент.

Аня, 19 години:

"Лято, природа, началото на връзката - всичко е благоприятно за правене на секс на чист въздух. С моя приятел избрахме най-уединеното място, което успяхме да намерим. Няколко минути по-късно усетих, че някой ни гледа. Огледах се - нямаше никой. 10 минути по-късно същата история. И тогава видях огромна котка в тревата, която се приближи до нас и започна да се търка в краката ни. Всичко, което преживях този ден, може да се обобщи с една дума – негодувание."

Съвет №9: Преди да започнете, не забравяйте да оставите чувството си за хумор и други неподходящи таланти в друга стая

Не пейте и не се шегувайте прекалено натрапчиво. Особено по отношение на частите на тялото и способностите на вашия партньор.

Елена, 25 години

"Както знаете, позата „ездач“ дава свобода на ръцете, краката, въображението и, оказва се на... творческия импулс. Антуражът също беше подходящ. И така, по "камуфлажно" бельо, поднасям подарък на любимия. Горещи целувки, прегръдки... По едно време нещата се проточиха и дали поради умора от скачането върху него аз започнах да пея: "И понитата също са коне..." Така романтичното страстно начало завърши с нашия бурен смях, чиято кулминация бе белязана с тържествено похапване на торта."

Съвет № 10: По време на любовната игра не размахвайте ръцете и краката си твърде много

В противен случай нараняването не може да бъде избегнато.

Катерина, 25 години:

"Веднъж, в пристъп на страст, ударих партньора си в лицето с крака си... Лесно е да се отгатне, че това сложи нокаут на любовната игра."

Съвет № 11: Използвайте секс играчки, но не бъдете фанатични!

И първо се уверете, че вашият партньор би приветствал с охота този вид устройства.

Валентина, 31 години:

"Отдавна мечтаем да опитаме нещо подобно в секса. И така, решихме да заложим на белезниците! По време на любовната игра с партньора ми бяхме в алкохолно опиянение, тъй като всичко си спомням мъгливо, явно скоро след ова сме се унесли и двамата. Съудиха се все още закопчан за леглото, а ключът не се виждаше никъде на хоризонта! В резултат партньорът ми не измисли нищо по-добро от това да се обади на колега за освобождаването ми. Страшно ме беше срам, но мъжът ми все още се гордее. Оказа се, че колегата му никак не е от пазещите тайна. Сега всички в работата му знаят, че жена му е секс богиня."

Съвет № 12: Не яжте по време на секс!

Пълните стомаси са враг на удоволствието.

Алина, 25 години:

"Веднъж по време на любовта решихме да си поиграем с храната. Намаза ме със сметана, гарнира с парченца плодове, шоколад... Всичко това се оказа толкова вкусно, че церемонията по хапването се проточи, а след това любимият изтича до хладилника за още. В резултат се наядохме до насита и... си легнахме. И така вместо на любовни ласки се отдадохме на здравия сън.

Съвет № 13: Не се разсейвайте от дреболии. Мислете само за това, което обичате!

Ако по време на секс започнете да му говорите за почистването на тавана или старите кашони в мазето, които трябва да се изхвърлят, познайте от първи път дали ще продължи сексът...

Наталия, 31 години:

"Рано сутрин. Милият иска любов и обич, затова бавно и нежно ме събужда, след което започваме да правим секс. Винаги в тези моменти си мисля за нещо мое, защото няма какво друго да правя. И така, започвам да редя в главата си рецептите за днешната вечеря и... дявол да го вземе! „Забравих да размразя пилето!“ - изкрещявам с пълно гърло. Той беше шокиран."

Съвет № 14: Не се опитвайте да демонстрирате акробатичния си талант. Бъдете себе си!

В еротичните филми правят много интересни неща, но вие не играете във филми и със сигурност не в цирк. Просто се забавлявайте!

Аня, 35 години:

"Смешна случка се разигра в дома на родителите ни. Когато останахме сами в апартамента, веднага започнахме да се целуваме страстно. Приятелят ми, в пристъп на страст, искаше да ме прегърне и скочи на леглото. Скочи и... пропусна! В резултат на това любовните радости трябваше да бъдат отложени за по-добри времена. Вместо на леглото, той се приземи на земята. Доста го заболя. Но се посмяхме от сърце!"

Съвет № 15: Внимавайте със страстта, за да не се нараните неволно!

Никога! И още повече в леглото. За романтичните поети любовта е синоним на думата „болка“. Но ние не сме бохеми, а за щастие обикновени хора.

Лика, 19 години:

"Стигнахме дори до контузии. Не се бяхме виждали от много дълго време. Когато той дойде, веднага ме вдитна на ръцете си и ме отведе н най-близката стая (а това бе кухнята!). Точно преди броени минути бях затоплила чайника на електрическата печка... Той ме закачи на масата и неволно ме постави точно на горещата печка. Изкрещах като в холувидска комедия, а след това тичах из апартамента с голо дупе в търсене на лек за изгарянията."

Четете още: 8-те задушаващи действия, които отблъскват мъжете