Автор
Ева Григорова

Риана показа бебето, не е знаела, че е бременна, когато е позирала за впечатляващата фотосесия със сина си

Риана разкри, че не е имала представа, че е бременна с второто си дете, докато е позирала за новата корица на британския Vogue.

34-годишната изпълнителка, нейният приятел A$AP Роки и малкият им син, който се роди през май, позираха за фотосесията на плажа в Малибу в средата на декември.

„И двете ми бебета са на тези снимки, а мама нямаше представа“, написа звездата в Instagram в сряда, споделяйки гордо изображенията.

Тя също така обяви, че синът ѝ - чието име все още не е разкрито - е "толкова готин".

View post on Instagram
 


Риана разкри втората си бременност на света по време на спиращо дъха шоу в полувремето на Super Bowl в неделя.

Тя благодари на журналиста Едуард Енифул и фотографите Инес ван Ламсуерде и Винуд Матадин, „за това, че ни почетоха като семейство!“

Не е ясно кога точно певицата е научила, че очаква второто си дете, нито кога се предстои да роди.

View post on Instagram
 


В интервюто си Риана говори за отговорността да отгледаш чернокож син в днешния свят, като го нарече една от най-страшните отговорности в живота си.

„Питам се: „На какво оставям децата си? Това е планетата, на която ще живеят?“ Всички тези неща наистина започват да ти действат по различен начин“, каза тя.

Певицата добави, че майчинството също я е насърчило да приеме участието на Super Bowl, само месеци след раждането на първото ѝ дете... и седем години след последното ѝ участие на сцената.

„Това е да знаеш, че можеш да направиш всичко, дори неща, които изглеждат най-луди, като „Ще кажа „да“ на Супербоул по средата на следродилния период?“ каза тя

„Какво, по дяволите, си мисля? Но се почувствах увлечена от подобно предизвикателство, защото знам какво е направило тялото ми току-що. Усещам, че „Няма нищо невъзможно“, каза тя.

Тя добави, че не е очаквала да е бременна с второто си дете, когато е приела концерта, добавяйки: „Беше почти като преживяване извън тялото“.

View post on Instagram
 


„Не съм била на сцена от седем години. седем години! От нула до Супербоул? Това е психо“, пошегува се тя.

„Исках да направя шоу. Исках да се забавлявам. Не бях правила това отдавна и го направих за хората, които обичат музиката ми, хората, които ме подкрепиха и ме доведоха до това място в кариерата ми“, каза тя.