Автор
Антония Дамянова

9 знака, че сте стара душа и сте се прераждали многократно

Някои религии, особено индуизмът, вярват, че след смъртта душата преминава в друга форма на живот. С други думи, човекът се преражда.

Може и да не знаем какво точно се случва след смъртта ни, факт е, че съществуват много сведения, които потвърждават феномена - прераждане.

Ако някога сте се чудили дали сте имали повече от едно превъплъщение на тази Земя, ето няколко ключови знаци, които ще ви помогнат да намерите отговора:

1. Силна интуиция

Хората, които са се прераждали, имат дарбата да усещат правилно хората около себе си още преди да са ги опознали добре. Те могат да достигнат до дълбоки прозрения за себе си и живота и дори да предвидят ситуации, преди те да се случат.

2. Превъплътената душа често изпитва дежавю

Ако сте се прераждали преди, може да имате чувството, че определени събития вече са ви се случили. Например, ако пътувате през определена област и чувствате, че вече сте пътували по същите тези пътища, това може да означава, че сте живели там в някакъв момент в различно тяло. Някои хора, места или събития може да ви изглеждат странно познати, дори ако не си спомняте да сте ги виждали или срещали по-рано през живота си.3. Вие сте емпати

Такива хора имат повишено ниво на чувствителност и емпатия към чувствата на другите. Те усещат всичко до сърцевината си и чувстват, че имат житейска мисия да помогнат на някого и за изцеление на планетата. Понякога им е трудно да се справят с противоречивите и бурни енергии на света и им трябва много време, за да възстановят баланса и вътрешната си хармония. Емпатичните хора не обичат да са на претъпкани, оживени места и се опитват да ги избягват.

4. Чувствате, че не принадлежите тук

Превъплътената душа също се чувства не на мястото си тук на Земята. Винаги търси своя дом. Но не може да го намеря. Тук се чувства като извънземни. Понякога се чувстват неразбрани от околните.5. Силно желание за посещение на далечни места

Може да имате спомени, че сте живели в определена държава или град в минал живот. Изпитвате ненаситно желание да го посетите отново в този живот. Това е така, защото разбирате, че домът не е физическо място, а чувство в сърцето ви. Въпреки това може да бъдете привлечени от определено място или култура, може би защото сте живели там в минал живот.

6. Преродените души обичат дълбоки връзки и смислени разговори

Нямате жажда за скудоумие, празни приказки или клюки. Привлечени сте към разговори, които ви вълнуват, карат ви да се чувствате пълноценни, каквито бихте могли да водите с часове. Обичате да водите смислени разговори, може би за вселената, науката, историята, философията, изкуството, природата или нещо подобно. Бързо ви омръзва да говорите за работа, мода или нещо друго с повърхностна тематика.

7. Преродените души помнят части от минали животи

Не можете да се отървете от усещането, че сте живели на някое определено място и преди, а спомените могат да ви дойдат насън, чрез песен по радиото, изречение в книга или по някакъв друг мистериозен начин. Вие обаче не помните тези събития или хора от този живот. Просто искате да знаете повече за миналите си животи. Децата обикновено могат да си спомнят повече за предишните си съществувания, защото току-що са излезли от минало въплъщение.

8. Имате нужда от усамотение

Начинът, по който работи този свят, понякога ви обърква и завладява. Понякога се чувствате неуравновесени поради бързия ритъм и повърхностния свят. Така че влизате навътре в себе си, за да намерите истинския смисъл. Просто имате нужда от малко време и пространство, за да презаредите и да се възстановите от общуването. Вероятно прекарвате няколко дни далеч от технологиите и други хора по-често, за да излекувате ума и душата си.9. Изпитвате страхове, които изглеждат съвсем реални

Страховете ни често могат да бъдат продиктувани от някакво негативно преживяване в предишно прераждане. Например страхът от вода може да означава, че сте се удавили в минал живот. За да разсеете тези страхове и да им попречите да се появяват в съзнанието ви отново и отново, опитайте се да се изправите лице в лице с тях и да ги победите. В противен случай душата ви ще продължи да се преражда на тази планета, докато не научите определени уроци и не преодолеете страховете си.

Четете още: 5 начина да омагьосате мъж без магия