Можете да промените собствения си външен вид, както желаете – дали ще е с кукленски мигли, коремни преси или блузка със заголено рамо, мъжете винаги ще спират с възхитита погледите си върху вас. Има обаче една специална порода жени, на които, въпреки семплия им и обикновен вид, не са нужни никакви аксесоари за разкрасяване, за да се превърнат в мощен магнит за мъжете.

Представете следната дама. Тя е миньонче, не по-висока от 155 см, пълничка, с къси пухкави крака, разпръснати по лицето лунички, без грим, без токчета – и не, тя не е отблъскваща, а просто сладка поничка. Тя е просто Джулия.

Никога не сме смятали Джулия за съперница в лова на мъже. Оказва се обаче, че жестоко сме се заблуждавали. Където и да се появи, независимо от закръглените ѝ форми и ниския ѝ ръст, погледите на мъжете просто потъват в Джулия. Всички започват да се надпреварват за нейното внимание, шегуват се, заливат я с комплименти.

Бяхме малко озадачени и един ден директно се обърнахме към Джулия с въпроса: „Каква е тайната ти, Джулия? Може би си звяр в леглото? Ерудит, като истински гений? Или имаш набор от ритуали и любовни магии?“.

Самата Джулия остана силно изненадана от нашия въпрос. „Всъщност няма тайна, аз съм такава, какъвто съм, и съм напълно доволна от себе си“, беше отговорът ѝ.

Често сме виждали как мъжете се обръщат след нея, а тя – облечена в дънки, обикновена тениска и маратонки, дори не виждаше възторжените погледи на мъжете. В тези моменти ние, нейните приятелки, винаги сме изпитвали пристъпи на ревност. Как така? Някои работят върху себе си месеци наред, правят какво ли не, за да привлекат интереса на някого, докато на други е достатъчно само да се разходят – и това е, вниманието на момчетата за миг е приковано.

След като се консултирахме с психолог, оказва се, че тайната да бъдеш харесвана жена изобщо не е в зашеметяващия външен вид, а в концентрацията на женската сексуална енергия. Всяко момиче може да оцени емоционалното си състояние и да разбере дали е истински сексуален магнит за мъжете. За да направите това, достатъчно е да се вслушате в чувствата си и да обърнете внимание на следните признаци:

1. Творчески подем и неудържима енергия

Често на този тип дами, които винаги хващат око, са самата стихия, те са като бурен източник на креативност и невероятни идеи! Мисли, нови проекти, желание да започнат нещо ново и непременно успешно – всичко това просто ги владее неудържимо. Понякога трябва да положат всички усилия, за да успокоят потока на вътрешната енергия. Струва им се, че могат да преместят планини и всички техни идеи безспорно ще намерят признание и успех. Те сами зареждат околните с енергията си, а мъжете просто не могат да подминат такава жена.



2. Късметът винаги е с тях

Не говорим за банални печалби от лотарията – това е малко и еднократно за тях. Те просто имат късмет в живота. Такъв тип жени сякаш винаги са били тласкани към правилното решение, откриващо им нови пътеки и хоризонти. И колкото и да са се страхували да излязат от зоната си на комфорт, нещо ги е карало да го направят и продължат напред. И всяко решение е довеждало до успех. Благодарение на силната си енергия такива жени привличат еднакво силно както късмета, така и мъжете.

3. Опитимисти въпреки всичко

Притежателките на силна женска енергия, никога не се отказват. Макар и понякога да хленча и проклинат трудностите, пред които се изправят, дълбоко в себе си винаги разбират, че има изход от всяка ситуация. За такива жени няма задънена улица. А мотото „дори да те изядат, има два изхода“ е тяхно житейско кредо.

4. Умеят да се радват на малките неща

Дори една облачна сутрин те могат да превърнат в прекрасен малък празник. Чаша горещо кафе, любима музика, отворен прозорец – в този момент те са невероятно щастливи и разбират, че животът е красив сам по себе си. В такива моменти ги облива вълна от любов, нежност и благодарност към хората, които обичат, и осъзнават собствената си цена, привлекателност и смелост при вземането на решения.

5. Чувстват се уверени, каквото и да облекат

Нямате нужда от 15 см ток, за да се чувстват привлекателни и секси. Обикновени дънки и тениска, любими маратонки, блека усмивка на лицето – и voila, без да осъзнават, се превръщате в истински магнит за мъжете.

В края на краищата нищо не привлича мъжките погледи толкова много, колкото едно естествено чаровно и непринудено момиче, което е уверено в себе си и собствената си вътрешна и външна красота.

Четете още: Мислих, мислих и реших: що не взема и аз да вляза в "Ергенът"?