Ребъл Уилсън и Рамона Агрума са сгодени!

Актрисата е предложила брак на своята любима, а двете са заедно само по-малко от година. 42-годишната Ребъл паднала на едно коляно пред Рамона в Дисниленд, а след като получила утвърдителен отговор побързала да се похвали с новия си статус в Инстаграм. “Казахме ДА!„Благодаря на @tiffanyandco за зашеметяващия пръстен… и на [главния изпълнителен директор на Disney] Боб Айгер и невероятния екип на Disneyland @disneyweddings, че направиха тази магична изненада!“- написа тя.

View post on Instagram
 

Предложението се състояло пред замъка на Пепеляшка, а от фотосите си личи, че двете дами са влюбени до уши една в друга. Ребъл и Рамона бяха облечени в еднакви розови тениски на райета с надпис “LOVE“.

Годежът идва по-малко от година, откакто австралийката обяви връзката си публично през юни 2022 г. “Мислех, че търся принц на Дисни… но може би това, от което наистина съм имала нужда през цялото това време, беше принцеса на Дисни #loveislove“, написа Ребъл в съобщението си, с което обяви публично своята нова връзка.

View post on Instagram
 


Това се случи около повече от година след раздялата ѝ с приятеля ѝ Джейкъб Буш. Ребъл беше засечена за първи път с Рамона през януари 2022 г. на NFC Championship Game между Los Angeles Rams и San Francisco 49ers.