Автор
Ива Петрова

Симона Загорова загатна за нов мъж до себе си

На празника на влюбените редица звезди се сдобиха с класическия букет рози, а не малко от тях се и похвалиха с такъв на профилите си в социалните мрежи. Сред тях се оказа и гласовитата наследничка на Глория - Симона Загорова.

Певицата лично се похвали с романтичния подарък на стори, с което категорично даде знак на феновете си, че има мъж до себе си. "Да усмихнеш една жена чрез грижа и внимание, е чиста форма на любов", пише Симона на кадъра, доказвайки ни, че за крехката си 26-годишна възраст е достигнала до прозрението за стойностните неща в живота.

Фотото е направено в студиото на младата звезда, която прекара деня на св. Валентин именно там, отдавайки се на работа и творчество.

Преди седмица Симона сподели снимки от кратката си почивка в планината, където качи на ски и дъщеричката си - Галина. Преди ден пък чаровната брюнетка се похвали и със снимки от морето. Най-вероятно Симона да е била и на двете места в компанията на някой по-специален човек, успял да докосне сърцето ѝ.

Припомняме, че Симона имаше връзка с полицая Даниел Милушев, който е баща на детето ѝ. Година след като се събраха, двамата се разделиха. Малко след това симона сподели, че независимо от раздялата бащата и семейството му ще продължават да участват активно в отглеждането на малката Галина.

Четете още: Какво се случва с устните и лицето на Мария? Феновете са потресени