Автор
Ива Петрова

Какво се случва с устните и лицето на Мария? Феновете са потресени

Попфолк певицата Мария от години инвестира върху външния си вид, подлагайки се на всевъзможни пластични операции. Незавсимо от това обаче наскоро визията на изпълнителката предизвика не особено позитивни отзиви от страна на феновете.

Този уикенд гласовитото миньонче бе гост в предаването на Алекс Сърчаджиева по bTV. За интервюто фолк дивата бе заложила на обемни златни обеци на "Версаче", а основната тема, около която се въртя разговора ѝ с водещата, бе любовната връзка на Мария с Мирослав Соколов и с какви подаръци я обсипва той.

Според "Блиц" обаче водещата, пък и зрителите, били впечатлени не толкова от любовния ѝ живот, а от начина, по който изглежда Мария. От сайта визират най-вече устните на пайнерката, които според авторите с времето ставали все по-големи и месести.

От медията обръщат внимание и на т.нар. назолабиалните бръчици, които "преминават в необичайни подутини надолу по брадичката".

На 13 януари певицата отпразнува 42-ия си рожден ден, като се появи с доста широко сако и дизайнерска рокля под него – подарък от половинката ѝ по повод годишнината от сватбата им.

"Той винаги ми дава опции и аз да си избирам. Понякога сам решава какво-що, но всичките ми подаръци са мега готини. Аз много обичам да получавам такива", похвали се още Мария.

Четето още: Масов хейт се изля върх Ваня Джаферович и продуцентите на 'Сървайвър' след първия епизод на шоуто