Автор
Антония Дамянова

7 знака, че той ще те обича завинаги

В пристъп на силни емоции и разстърсваща любовна еуфория мнозина поне веднъж в живота си са чували или изричали фразата: „Ще те обичам цял живот, до последния си дъх!“. Но наистина ли е така? Как да разберете, че човекът, който е до вас, винаги ще ви обича? Събрахме няколко признака, които гарантират, че чувствата му нямат срок на годност.

1. Той е ващата помощ, защита и подкрепа

Той винаги е до вас и в най-трудните ситуации, и в най-тъжните за вас моменти. Ако се чувствате несигурни в нещо, той ще намери начин да ви вдъхне самоувереност и кураж. Ако имате нужда от подкрепа, той ще застане до вас. Ако някой ви оскърбил или навредил с нещо, той ще се изправи, за да ви защити. Ако се чувствате до половинката си така сякаш до вас е изправена канара, то това определено е вашият мъж!

2. Вие сте неговият приоритет

В наши дни тенденцията кариерата да се поставя над всичко става все по-популярна. Но човек, който наистина обича партньора си, със сигурнот ще намери начин да да разпредели времето и приоритетите си така, че да докаж, че най-важното за него е любовта и семейството. Един любящ човек определено ще постави любимата си на първо място, намирайки винаги време за нея.

Но не прекалявайте с изискванията си – такъв мъж не бива да се чувства обсебен от половинката си, той трябва да има пълната свобода да избира – само тогава ще покаже дали е достоен да обича и да бъде обичан, или не.

3. Приема ви такава, каквато сте

Партньорите уважават вкусовете и мненията на другия, без да се опитват да го променят или укоряват. Важно е да се научите как да говорите за това, което може да попречи на взаимоотношенията ви и да приемете различността на любимия човек.

4. Верен ви е

Лоялността е може би най-важният елемент във всяка връзка. Никой не иска да изпита болката от предателството. Ако той наистина ви обича, тогава едва ли ще иска да бъде с някоя друга, с която да ви мами, рискувайки да ви загуби завинаги.

5. Имате общи интереси и хобита

В една връзка е много важно да имате общи интереси, защото нищо не обединява влюбените така, както прекараното с приятни и обичани занимания свободно време в компанията на любимия човек. За двама влюбени това е не само възможност да правят това, което обичат, но и да се забавляват заедно.

6. Ще намери начин да се свърже с вас, дори и да изглежда невъзможно

Проблемът, от който обвързаните жени се оплакват и страхуват най-много, е, когато „той не връща съобщения/обаждания“ или „той не ми изпраща съобщения/не се обажда“. Винаги можете да намерите начин да общувате! Но ако не можете да го намерите, значи той едва ли е вашата съдба...

7. Готов е да прости всичко

Въпросът какво можете да простите на партньора си и какво не, разбира се, е строго индивидуален. Когато обаче един човек обича безрезервно и с цялото си сърце, той може да прости и непростимото. Защото истинската любов преживява всичко.

Четете още: Тя е просто Рене Зелеуегър, а той е с 10 години по-млад, има 3 деца и ремонтира коли: но двамата все още се обичат много