Автор
Ива Петрова

Глория ли застава на мястото на Галена в 'Гласът на България'?

След като всички вече знаем, че в следващия сезон на „Гласът на България“ Галена няма да бъде треньор, дойде ред и на належащият въпрос коя звезда ще застане на нейното място?

Спекулациите на този етап са, че това ще бъде колежката ѝ Глория. Според много от тиражираните в публичното пространство информации тя вече е получила покана от продуцентите на музикалния формат.

View post on Instagram
 


Едно е сигурно – в последните дни примата на попфолка има доста натоварен график, а дали сред ангажиментите ѝ влиза и „Гласът на България“, разкрива самата тя.

"На този етап не съм получавала покана от "Гласът на България", заяви категорично Глория, с което сложи край на упорито тиражираните спекулации за себе си.

View post on Instagram
 


Признанието ѝ, разбира се, не попречи на феновете ѝ да полюбопитстват дали все пак би се съгласила в случай че наистина получи такова предложение.

"Ще бъде много добре да имаме квалифициран ментор за оценяване на гласови качества и отличаващо се въздействие… Тя е точното попадение за оценка, а и ще изглежда много добре на екран!", изразява мнението си един от почитателите на певицата, а друг допълва: "Ще бъде прекрасно, ако приеме. Тя е страхотна певица", "Глория вече е била жури в предаване, ще бъде прекрасно, ако я поканят и тук! Здраве и късмет!", отбелязва трети.

Припомняме, че още след края на предишния сезон на "Гласът на България" Галена лично обяви, че край на участието си като ментор по свое желание и благодари на целия екип и на колегите си за съвместната работа в шоуто. "Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. #ОтборГалена завинаги ще остане в сърцето ми!", написа тя в началото на декември 2022 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Емилия със страхотна новина за феновете си