Автор
Ива Петрова

Андреа с бележка от таен обожател (Снимки)

Фолк дивата Андреа сподели загадъчна снимка, на която показа бележка от таен обожател.

Серия кадри, публикувани в Инстаграм, показват изпълнителката на маса в изискан ресторант.

View post on Instagram
 

Изведнъж сред фотосите се появява такъв, изобразяващ отворена картичка с текст: „Красива си“ Т.

Явно тайният обожател е служител в ресторанта с име, започващо с буквата Т., но това е само наша догадка. Знае ли човек какво иска да каже с това гласовитата блондинка.



След като наскоро стана ясно, че бившата ѝ половинка – боксьорът Кубрат Пулер, е станал баща за втори път, певицата проговори за самоличността на майката на децата му. Знае се, че засега спортистът упорито крие от медийното пространство.

Чалгаджийката обаче не се сдържа и наскоро назова името на новата любима на Кубрат. Само ден след като новината за раждането на сина на Кобрата излезе на бял свят, Андреа реши да разбуни мистерията около новата жена до Пулев.

В своя профил в социалната мрежа Инстаграм тя публикува снимка на брокерката на недвижими имоти Розали Петрова, като я посочи като майка на двете деца на Пулев. Последва и публикуването на запис на телефонен разговор, в който певицата обсъжда с бизнес дама на име Ирена Драгиева, бивша съдружничка на Розали, пикантни подробности от миналото на брокерката.

View post on Instagram
 


От техния разговор стана ясно, че Розали Петрова преди е имала връзка с женен мъж, съпруг на Ирена Драгиева, с когото дори е живяла на семейни начала, преди той да загине в катастрофа. С Пулев се запознала покрай имотни сделки през 2020 г. Отношенията им обаче се развили в друга посока и Андреа научила за тях.

Четете още: Андреа пак се изложи: Тотално се оплете с английския и се щракна в странна поза (снимка)