Автор
Христина Кирилова

Отмъщението на водещия: Владо Карамазов замени Доминикана със Сървайвър в гората (снимки)

Колкото и зрителите да определят новия сезон на "Сървайвър" като провал, на първо място заради липсата на дългогодишния водещ на шоуто Владимир Карамазов и след това заради "наследника" му Ваня Джаферович, който търпи безпощадни критики в социалните мрежи, толкова може да се каже, че дефектът се превърна в ефект. Неодобрението на зрителите е историческо, което подтикна бившия футболист да се извини публично за нивото на българския си. А междувременно Карамазов се радва на още по-голяма популярност, заради желанието на зрителите да го видят отново в "Сървайвър".

С оглед на ситуацията е напълно разбираемо, всички погледи да са насочени към актьора, който от своя страна, показва че е намерил отличен начин да замести снимките в Доминикана с друго занимание.

View post on Instagram
 

В момента Карамазов се е отдал на планински забавления и с гордост показа как е яхнал магаре. Той видимо е в прекрасно настроение и изглежда, че е преодолял раздялата си с формата. Въпреки че е бил изненадващо заменен с Джаферович и не е известно защо се е стигнало до отстраняването му в ролята му на водещ.

Социалните мрежи кипят от коментари както в страниците на "Сървайвър" и на Ваня, така и в профила на Карамазов. Снимките, които е споделил, предизвикаха нова вълна от изказвания от страна на феновете му, които милеят за времената, в които той беше водещ:

View post on Instagram
 

"Защо не си в Доминиканската република!!!", "Чаровен, щастлив и с лека надсмешка - прекрасна снимка и ездач! Вече не гледам любимото ми предаване "Сървайвър", но се радвам, че сте щастлив", "Прекрасна интерпретация! Чудесно влизане в ролята! За съжаление на други ваши колеги не им се получава", гласят само част от коментарите.

Четете още: Това е невъзможно: Джулката не просто с плосък корем след раждането, а с вдлъбнат, как го прави (снимка)