Автор
Весела Георгиева

Какви са законите на кармата и какво не трябва да си пожелаваме от Вселената

Казват, че ако човек прави добро, то ще му се върне. И обратното - ако правим все лошо, то рано или късно ще се сблъскаме и ние с лошо в живота си. Кармата е нещо много специално. Тя е свързана с духовния принцип, според който намеренията на индивида определят неговото бъдеще. Но тези намерения трябва да бъдат напълно осъзнати.

Каквото посееш, това ще пожънеш. Една много истинска поговорка. Свързана е както с доброто, положителното, така и с лошото, негативното...

Ако искате да промените живота си, започнете с промяната от самите себе си. Направете така, че онова, което искате, за което мечтаете, да дойде при вас. Не чакайте, работете, сбъдвайте...

Не забравяйте - вие и само вие сте отговорни за това, което се случва с вас и с живота ви.

Фокусирайте се. дайте си ясна сметка какво точно искате от живота и как ще го постигнете. Не се разсейвайте.

Бъдете благодарни за това, което имате. Не гледайте назад. Гледайте само напред. И не съжалявайте за нищо. Каквото се е случило, случило се е. Трябвало е да се случи. Извадете си изводите, приемете го като опит и продължете напред.

Променяйте се - в смисъл - адаптирайте се. Ако ситуацията не позволява нещо да стане по вашия начин, намерете път, по който все пак да се придвижите напред. Вярвайте в себе си.

Вие можете. Вие сте важни. И ще успеете.

А от Вселената можете да си пожелавате преди всичко здраве, успех, любов... Пожелавайте си да успеете, не да карате майбах. Успехът ще ви донесе и материални бонуси. Но никога не искайте от Вселената пари или пък не искайте да бъдете по-добри от някой, искайте да бъдете по-добри от самите себе си, да надхвърлите, да надградите уменията си от този момент. И не пропускайте знаците, които тя ви дава.