Автор
Теодор Муховски

Бременната Риана показа 10-месечния си син и обясни защо е намръщен (СНИМКА)

Много бременната Риана подгря предстоящото си представяне на "Оскар"-ите с редки снимки, на които тя и синът ѝ се забавляват у дома.

Преди ден Риана изненада феновете си, като публикува страхотна снимка на очарователния ѝ 10-месечен син, който тя споделя с нейният приятел – рапърът A$AP Rocky.
Бременната изпълнителка на хита "Umbrella" се появи в Instagram, за да покаже снимки на момченцето си. Тя шеговито сподели, че то е разстроено, защото ще пропусне изпълнението ѝ на живо на наградите "Оскар" през 2023 г. , а братчето или сестричето му в нейният корем ще присъства на тях.
"Ето го синът ми, когато разбра, че братчето му ще отиде на Оскарите, а не той", написа Риана под снимката на момчето, което изглежда очарователно намръщено.

View post on Instagram
 


На друга снимка се вижда как Риана държи момченцето си, чието име все още не е разкрито, докато то гледа музикалните клипове на майка си на лаптопа. А в клип, добавен към публикацията, хип-хоп наследникът се смее, докато подскача в скута на Риана. Толкова е сладко, нали!

За предстоящото си представяне на "Оскар"-ите Риана планира да изпее сингъла си "Lift Me Up" от филма "Черната пантера": Уаканда завинаги", който е номиниран за най-добра оригинална песен.
Това е първата номинация на Риана и тя ще се изправи срещу предишната победителка Лейди Гага, която получи номинация за песента си Top Gun: Maverick "Hold My Hand".

Макар да се шегуваше, че синът ѝ ревнува от очакваното братче или сестриче, усилията на Риана да запази в тайна втората си бременност бяха похвални.
Феновете нямаха представа за бременното коремче на Риана, докато тя не го разкри по време на невероятното си шоу на полувремето на Super Bowl LVII!
Оказа се, че дори самият баща на Риана не знаеше, че звездната двойка очакват дете, докато тя не изнесе изпълнението си на стадион State Farm.

View post on Instagram
 


И въпреки че остана сравнително дискретна по отношение на бременностите си, майчинството определено изглежда се е отразило на Риана, тъй като тя разказа за него по време на интервю, промотиращо шоуто ѝ Savage X Fenty Vol. 4.
"Животът започва отначало, когато станеш родител, това е живот, който никога не си познавал преди", каза тя пред Access Hollywood.
"Когато бебето ме погледне в очите, цялата ми душа е като... не мога да кажа дали е студена или гореща", каза тя. "Усещането просто е неповторимо".